Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokaži im Zlatko kako se brani fotelja!
Nema vise SDP komentatora, razlog: SDP ukinuo platu od 300 km mjesecno forumu mladih spamova iz SDP.
Polahko ali sigurnim koracima, ode SDP na historijsku deponiju.
Nije ni cudo sto su propali, koliko ih ima, treba to poplacati.
Lajk ako mislis da Zlatko krese Lidiju
"NE MOGU" da plate ljude koji su bili posmatraci ispred njihove stranke!!! Bezobrazluk. A mogli su nas dici u 5 ujutru ...Lafo bratstvo i jednisto ccc... I oni samo misle na svoje gu***e!
560 neradnika, budzetskih krpelja, ubica drzave, uhljupa.....a ima ih u drzavi jos barem 10 puta toliko. i mi sve te neradnike foteljase moramo nahranit. e sad dodaj sve njihove zene, muzeve , sinove, cerkice, snahe, zetove, dajdzice, amidzice....koje su nakacili na budzet. ma dobro mi hljeba imamo na stolu
ne vole ih vise ameri pa zato je takav rezultat bio.. a df je kazna..
ideja nije nikada ni postojala sve su to pojedinacni interesi od 1992 do danas..interes grupe koja se krije pod idejom socijaldemokratije, suplja za narod..
560 delegata odlučuje o ukopu stranke, pošto se rezultati već znaju
kandidati za predsjednika SDP.....i selktora repke...imaju jednu zajednicku crtu...ne zna se ko je gori....
ovo sve treba popisati
Od 560 delegata ima ih samo dvadesetak mlađih od 50 godina. Gerontokratija ponovo na sceni! Zadovoljna sam, Crveni Kmeri nestaju sa scene, kako političke , tako i životne.
...fale im "mladi muslimani" :)))
Ja sam ga jedva čeko et.. popnem se na najvisu tacku i popisam ih sve i njihove papire i njih mudrace
Politburo centralnog komiteta SFRJ
The Show Must Go On.
Titini pioniri.
Zlatko,Nermin,Svetozar,Lidija i Damir-FUJ!!!!!!!