Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se izvlače. Dvolični i prevaranti. Znaju dvi ''parada ponosa'' je došla tek kada su ovi došli na vlast. Kako tek lažu za ostale stvari i koliko su dvolični. Pa ja nikad više neću glasati za ove petokolonaše. Neću više da budem low IQ jugoretard, majko!
SDA je učinila vise zla za BiH od karadzica
Izgleda da je najbolje pobjeci iz Sarajeva ovih dana, kao što su mnogi i uradili '92 pa poslije pričati da podržavaju itd.
koga briga za politicko smece?????
ne razumijem zasto mora biti crno ili bijelo. zasto niko ne moze podrzati obadvoje?
fuj drzave i.govana ovim bolesnicima pederima daju tolko prostora, dajte prostor nasoj djeci uspjesnoj koja idu na takmicenja iz matematike fizike itd, a ne smecu od pedera.
zbog bolesnih govana da nam ulice budu zatvorene, fuj da ne mozemo normalno hodati zbog pederluka bolesnog. fuj fuj ove bolestine je najbolje izignorisati samo proci pored njih ko.pored smeca sto i jesu smece.
Podrzati Povorku nemorala pod krinkom postivanja ljudskih prava jeste kao podrzati roditelja koji je na festival djecijih igara umjesto igracke ili slatkisa donio bocu otrova sa virusom koja u svakom casu moze da se izlije. Opravdanje roditelja za ovaj opasan, nemoralan i stetan cin jeste DA IMA PRAVO NA TAKAV IZBOR i da takvo razlicito poimanje sta da donese jeste obogacivanje multikulturalnosti i bla bla. Da li bi vi kvazi intelektualci podrzali ovakvog roditelja?
Ojjj zemljo otvori se! Šta ovaj lopov Čengić radi u SDP!? On se ubio za lopovluka u SDA, a ovaj Muzur od Konakovića bi trebao sutra da izađe i bori se i za svoja prava kao nedeklarisani gay!
Kod nas se nikogovici i neskolovani najvise pitaju, vidimo po primjeru Irfana Cengica koji nije zavrsio fakultet i Nermina Muzura sapundija prodavac u dm koji je prevarom zavrsio fakultet preko Dine i Rade.
Ispalo je ko ne podržava paradu, on bije ženu, djecu, pije, puši, drogira se i ide u džamiju. Izgleda da samo gospoda su LGBT, sve med i mlijeko teče. Jaka vam ta kampanja.
šetnja sa članka za muzurova "vjerska i svjetska ubjeđenja"
Sodoma i Gomora...šta papci učiniše od Saraj'va.
Koji cinizam. Nermin Muzur latentni homic, ima milion godina nikada zenjen, nikada trebe sa nim. Odes mu na fb sve slike sa mudonjama zenska ni za lijeka.
Za Suada BOŠNJE SU NA STRANI DEMOKRATIJE KAO SVI EVROPSKI NARODI I KAO NAROD NISMO NA STRANI PRIMITIVLUKA,KRIMINALA,FAŠIZMA OSIM POJEDINCA A NADAM SE DA TI NISI U TOJ GRUPI.
Oni trebaju izaći iz države i prepustiti sposobnijim da je vode.
ZA EKI BOSNA TI SI PROMAŠIO TEMU,NE RADI SE O SUŠTINI KO JE KAKAV U ŽIVOTU GEJ ILI SEKSUALNOST GRAĐANA PO KLASIČNOM ŽIVOTU NEGO SE RADI O DEMOKRATSKOM PRINCIPU DA IMA SVAK PRAVO DA ODRŽI POVORKU KAKO JE TO NJUJORKU,BERLINU, ZAGREBU,BEOGRADU. IZAĐI IZ TIH PRIMITIVNIH OKVIRA 18 VIJEKA ŠTO PRIJE TO BOLJE.