Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra slikajte ove sto su proglasili nesrecu jesu li na radnim mjestima ili po vikendicama, robove natjerali da rade a oni gas...daj Boze da grijesim
Sad cete nabavljati opremu i respiratore? Nema toga vise Fadile. Respiratora vise nema na trzistu. Kupili oni koji su se ranije sjetili i poduzeli odredjene mjere.
Zasto se ne prijavite da volontirate u bolnicama i pomazete svom narodu kad svakako necete nista raditi dok ne prodje pandemija.
jako teško ih je slušat, ne da se slušat... klixovci, trebali ste sažet ono glavno što su doneseni zaključci i mjere.
Sada će državu uvaliti u nove kredite, koje ćemo vraćati mi, a kako bi pomogli svojim ortačkim firmama koje ionako izrabljuju radnike. Zatvorili su škole, a nisu kafane, tako da je učinak zaštite jednak nuli. Pričaju o kreditima i ostalim poreskim olakšicama, umjesto da limitiraju paničnu ogromnu kupovinu tupavih masa, koje bez razuma kupuju desetine kg brašna, te će prouzrokovati vještačke nestašice za mjesec dana
a vrijeme sadnje krompira.ooo bože.
Ova vlada samo hoće da spere odgovornost sa sebe!!! Sanitarni inspektori kako čujem gotov su poludit jer NEMA ORGANIZOVANOSTI!!! Svalili su na njih čuvanje granica od ulaska virusa, a pustili ih bez adekvatne opreme i instrukcija da rade tako odgovoran posao.
iovako truju narod 30 godina kud ce gore.. nek puse bananu
Dajte mjere da banke dadnu grejs period od 2-3mjeseca na vracanje kredita stanovnistvu. Koliko ce ljudi ostati bez posla zbog korone a ima kredite kako vracati. To vam treba biti prioritet
Volio bih da saznam ko će biti ova tri nova državna službenika za koje su osigurana budžetska sredstva, a koji će pomoći sprećavanju i širenju korona virusa.
Koja je razlkka izmedju vanrednog stanja i stanja nesrecee?😂😂
@GooUser8971 Razlika je velika. Stanje nesreće ne mora podrazumijevati Vanredno stanje dok Vanredno stanje podrazumjeva Stanje nesreće. Stanje nesreće je i kada se dogodi lančani sudar, ali to ne možemo nazvati vanrednim stanjem. Ogromne poplave, suše, pandemije itd. svugdje u svijetu imaju jedinstven naziv: Vanredno stanje, ali eto kod nas je nesreća, koja može biti individualna ili sa par žrtava isto što i Vanredno stanje.
Cujjj stanje nesreće e svasta
I dalje ne vjerujem da se u ovakvoj situaciji postupa po entitetima odvojeno, da se mjere donose odvojeno da se slucajevi oboljelih od coronavirusa broje po entitetima! Ovo je stvar koja se tice drzave Bosne i Hercegovine, operativno moze da se djeluje na nivou entiteta ali zvnicne odluke moraju da dolaze od vrha drzave! Van svake pameti!
U cijeloj Evropi vandredno stanje a u BiH nesreca zbog coprona virusa ima li jos tih diploma iz Travnika po povoljnim cijenama ...NEW PRIMITIVS IS NOT DEAD !!!!!
1000 baba kilava djeca...
Nek neko ode do trezopra Narodne banke da Bakir koji interviju da o tekucoj sitaciji........
Mogu oni sebi proglasavat nesrecu ako hoce , meni ne mogu Elhamdulillah.