Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite realni, KCUS je u zadnjen momentu spašen od zelene buržoazije oličene u Gavrankapetanovicima i crvenih privilegovanih kmera odličenih u Mesihovicima... Samo ko nije bio pacijent gore prije 5-10 godina, pa opet posljednih godinu-dvije, može napadati KCUS i Upravu. Da Bog da progledali a ne morali se lično uvjeriti, eto to je moja dova za vas!
Cime se hvalise. Jedna transplantacija u 100 godina. A otjerala jedinog djecijeg kardiovaskularnog hirurga da djeca umiru. A ovu transplantaciju je Sreten Boskovic radio jos prije 40 godina.....bas na KCUS-u....
Bravo,bravo KCUS 😀😀😀😀 CRKNITE DUSMANI,TREBA DA VAM JE DRAGO A VI PLJUJETE FUJ
Iskrene cestitke
Iskrene cestitke.
Cime se hvalise. Jedna transplantacija u 100 godina. A otjerala jedinog djecijeg kardiovaskularnog hirurga da djeca umiru. A ovu transplantaciju je Sreten Boskovic radio jos prije 40 godina.....bas na KCUS-u....
Iskrene cestitke na ovom poduhvatu. Ovo je pokazatelj da je KCU najbolja zdravstvena ustanova u BiH. ABd sve ovakve usluge ce se samo moci raditi u kcus gdje su pravi strucnjaci. Zahvaljujuci gdji Izetbegovic ova ustanova konacno niže uspjehe i nama pacijentima daje nadu u bolje zdravstvo
Dobro radi klinicki centar mozemo mi sviratkhurcu... do sada bi to bila prva klinika koja je propala ili pod velikim dugovima... neradnika je bilo na platnom spisku jako mnogo a mogao je dovesti u red jedino neko lud i egoista jedan ili jedna od njih... dah boze da bude jos bolje i da rade vecinu transpl.i oper. Da ljudi ne idu vani na lijecenja i iznose milijune iz drzave..
KCUS treba predložiti za 6.aprilsku nagradu.Predvodi ih odlična menadžerica i vrsna prof.Izetbegović.Svaki dan nižu nove uspjehe,zaista zavređuju i da se pohvale.Bravo doktori koji svoje rezultate pokazuju djelima korisnim za zdravlje pacijenata.
Ma bravo najboljoj ekipi i najboljim strucnjacima na celu sa Prof. Izetbegovic. Ovo je vrlo vazan pomak posebno za pacijente na hemodijalizi. Divno je saznanje da imamo najbolje timove KCUSa za rad i da smo se oslobodili bivse sefice koja je na svoj nacin opstruirala ovakve vrste operacija... Svaka vam cast, vama kao timu! Svaka cast profesorici Izetbegovic koja uspjesno stoji na celu ovakvog centra!!!
Samo Profesorica Izetbegović ima sposobnost da oživi program transplantacije i samo ona može da Bosnu i Hercegovinu približi članstvu u Eurotransplant. Svi ostali pričaju bajke i ublehe ova Direktorica rješava konkretne stvari. Dragi Bog je nagradio za svako dobro djelo koje čini.
Durmitorka mars na Durmitor.Cime se hvalise. Jedna transplantacija u 100 godina. A otjerala jedinog djecijeg kardiovaskularnog hirurga da djeca umiru. A ovu transplantaciju je Sreten Boskovic radio jos prije 40 godina.....bas na KCUS-u....
Divna vijest, Bravo za tim ljekara, sestara i menadzmentu Kljinički centar koji je promptno reagovao da se iskoristi organ i da se spasi još jedan život. Samo naprijed heroji naši.
Sebija je Tito.
KCUS je dokaz da dežurna piskarala i bljuvatori ništa ne mogu onima koji rade sjajan posao! Spasiti onakvo ruglo od kliničkog centra od sigurne propasti u koju su ga vodili doktori zvani “zvijezde mita i korupcije” i izgraditi ga u ovako ozbiljnu instituciju je umjetnost. Svaka čast!
Dobro ih Sebija rusi.Svaki dan ih bubne sa nekim dobrim vijestima. Ovi ce masicevci da pockraju.
Cime se hvalise. Jedna transplantacija u 100 godina. A otjerala jedinog djecijeg kardiovaskularnog hirurga da djeca umiru. A ovu transplantaciju je Sreten Boskovic radio jos prije 40 godina.....bas na KCUS-u....
Nije fazon mijenjati organ. Već otklonit uzrok kao loša hrana tj promijenit stil života i bolesti nestanu. Npr tokom posta bubrezi, zubi, jetra, srce, koža, oči se sami poprave. Hrana je uzrok i hrana ometa oporavak. Ako osoba sa novim bubregom nastavi isto živjeti isto će otkazati bubrezi. Kao kad zamijenite cijevi za vodu, a voda mutna ulazi pa zaćepi i one nove.
Pa ti si bolan dobro sjeban.