Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljude zbunjuje ovo parcijalno objavljivanje rezultata u FBiH, pa djeluje da je testova jos manje. Rs objavi rezultate jednom dnevno, a FBiH izbacuje "na puni sat". Mozda bi i ovdje trebali izbacivati neki dnevni bilten, bila bi jasnija slika.
@samokažemja I manje panike.
Jer test nije lijek! Za udžbenika..
Ma nemogućeee, hoću pozitivne rezultate, šta da čitam ako nema pozitivnih i mrtvih
Ovi testiraju svaki dan samo visokorangirane clanove sda Ostale ko j....
Velika korona prevara-u Njemačkoj prije 2 g od gripe umrlo 22 hiljade a dosad od korone 1300 https://www.youtube.com/watch?v=-ZC9LegGte0&t=2s
@montypython3000 izvještaj krizne grupe u SAD-pumpanje opasnosti i brojeva u Velikoj Britaniji 20 puta, u Njemačkoj Merkel precijenila broj zaraženih 600 puta https://www.youtube.com/watch?v=j6JsrhGiI9Q
Zna li neko, kad se test iskoristi jel se baca u smeče ili
kineski testovi..koje je vlada Francuske vratila Kinezima zbog nepouzdanosti u iste..tacnost ispod 50%..nek nam je Bog na pomoci..posto ne vidim da nas iko drugi moze spasiti od neizbjeznog..!!
pa kad testirate samo šminkere guzonje
Ovi što laju da se ne testira, u BIH je do sada testirano preko 5 000 isto kao Srbija koja ima duplo više stanovnika..ima duplo više zaraženih i duplo više umrlih a testova isto kso BIH 😎
DRUGI PORTALI UKUPNO 613(34) KLIX 604(25) TESTIRANIH..NESTO NESTIMA KLIX:
32 testa za citavu federaciju...
@angeldimaria Federacija objavljuje podatke vise puta u toku dana. RS samo jednom. Mogli biste lako naći infomacije, znate valjda koristiti telefon. U RSu je do 04.04. testirano ukupno 2658 a u FBiH 2458 ljudi.
hvala Bogu
Znači mogli bismo i mi ovdje malo "ohladit" sa TESTIRAJTE. Radi se, nije kritično. Hvala svima koji su dali doprinos ovim dobrim rezultatima.
Valjda je to ono masovno testiranje koje je najavio prije 10 dana Novalic. 32 testiranja a ni za taj broj vam ne treba vjerovati jer vjerovatno lazete.
Odlično,nema potrebe više za testiranjem uopće.
32 negativno, 43 negativno a objavi vamo 10 pozitivno kojih deset gdje ih nadje hahah ne testirani u klinickom klix€