Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za tim ljekara koji su uradili operaciju .Djevojcici brz oporavak.Takode svaka čast prof.dr.Sebiji Izetbegovic ,uvela je red,rad i disciplinu.Pozitivni su rezultati njenog rada što se i vide svakog dana.Samo tako nastavite imate punu podrsku od gradana.....
Oni koji pričaju loše o vama, su oni koji od vas nešto htjedoše. I to ne dobiše.
Bitno je da se desavaju pozitivne stvari, ko kako, zasto, kada sva ta pitanja su nebitna kad je u pitanju zdravlje i dobrobit pacijenta.
Naravno da još mnogo stvari treba popraviti, ali treba svaki trud pohvaliti jer nije jednostavno riješiti mnogi problemi su se godinama gomilali, prvo treba poredati po prioritetima pa onda postepeno rješavati.
Ova žena makar nešto radi, nešto se dešava, bitno da se počne pa kad god se završi.
Svaka cast gospodjo Izetbegovic! U KCUS ste uveli red, rad, a Bogami i disciplinu..Pozitivni rezultati Vaseg rada su veliki..Samo naprijed! Imate punu podrsku od ogromnog broja ljudi..
Koliko botova na ovom kljiksu... Obrisan...
Onkološki pacijenti zaslužuju bolju zdravstvenu uslugu,nego što su je do sad imali.Direktorica Izetbegović je uvidjela sve manjkavosti i loše poslovanje KCUS prije njenog dolaska,pa sad sistemski radi na poboljšanju zdravstvenog sistema uopšte.Neumorna i puna elana,dokaz je da puno vodi računa o pacijentima.Samo tako treba da nastavi da radi,jer su rezultati njenog rada ogromni i vidljivi svakome ko voli Bosnu i Hercegovinu.
pa jel ovo moguće Sebija Izetbegović svaki dan nešto gradi i modernizuje
Ljudi mogu negativno komentarisati i nepodržavati rad menadžmenta,ali ono sto se uradi sto je za dobrobit našeg zdravlja, rezultati koji su vidljivi niko ne može sakriti niti preokrenuti na lose.Ovo je jedan svijetli primjer pozitivnog djelovanja i kontinuiranog rada.
ovakva uprava kliničkog je zaslužna za bolje stanje i modernizaciju istog
žena zmaj 💪
menadžment za 10, svaka čast, samo ovako nastavite
Na svakom koraku nam je dosta ispraznih obecanja. Menadžmenta KCUS nam nudi konkretne stvari koje su svima vidljive a pri tome olaksavaju pacijentima liječenje.
dokaz uhljupima da zena radi.. crknite dušmani