Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači botovi su uveliko aktivni, rade ljudi, nemojte im zamjeriti što pucaju minuse. To im je posao. Zbogom pameti nikad te nisam ni imao, ahahah
Na moje divno iznenađenje, nije bilo gužve. Nešto jesu uredili, al ne zna fakat šta je uradila. A ove Amile, nema gdje je nema.
Na Seka--fotkama, svi zarobljeni radnici moraju imati najveseliji osmjeh, inace ide prekomanda u mrtvacnicu....
HALIDA U AKCIJI https://www.youtube.com/watch?v=h6s2nSKGamE
Pa anketa na Vijesti.ba je pokazala da bi Sebija dobila 80% Bošnjačkih glasova.Džaba plaćeno blaćenje na Face TV i Avazu.Ponosna Bošnjakinja i možete da je mrzite djikani,UZP-ovci i ostala bagro.
marsssss uhljebu
SEBLJILJA OPERI KOSU
@Idemmoludoo1 njen je shupaq cistiji od tvojih oci !
Moze li ista promaknuti ovoj zvecarki
Sekana ide u parlament nakon izbora, a moguće i u vijeće ministara. Slijedeći izbori glupi narod glasa i bira je kao člana presjedničtva bih
Ka'e subija, ako ne pustis aparate danas grkljan cu ti iscupat HAHHAHAHAHAHAHAH
https://www.youtube.com/watch?v=h6s2nSKGamE
Sto se Sekara hvata za slamku.
vidi ove ulizane ženturače leži na parama ne može frizuru da održava PEKSIN ŽENA
Mrzim SDA. Ne volim Bakira. Ali, Sebiji svaka cast za zavodjenje discipline na KCUS. Kao pacijent sam prezadovoljan. Ne zaboravite da su i Gavrankapetanovici vodili KCUS, iz SDA. Sanko iz SDP. Sanko se ugradio na uvodjenju SAP-a, kao i Hrelja u Apotekama. Sve po diktatu SDP.
Ova zena ima mûda do koljea..svaka njoj cast...
Fantasticni manaDJeri na djelu! U hitnoj nema konca za sivanje pa raju vracaju kuci..