Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falite me usta moja :D
@ERMIONI Kupi si naočale :) sa dobrom dioptrijom ......rekla bih ti konjino :) ali neću da uvrijedim životinju!
Na Bošnjaka izgledasamo čvrsta ruka djeluje. Žudim za sistemom, žudim za napredkom, žudim za ovakvim vijestima! U posljednje vrijeme ih dobivamo samo iz KCUS-a, zato, iako nisam vjerovao da je moguće da ovo izgovorim, svaka čast KCUS-u i profesorici Izetbegovic. Vidljivo je sada zašto je onoliko hampa na nju bila dignuta.
koja sila djeluje na one koji masovno odlaze odavde? mehka ruka? budimo realni dragi trolu, za tri godine pašćemo ispod biološkog nivoa opstanka, a odavno smo ispod intelektualnog nivoa opstanka. ljude tjera glupost, koje ovdje ne nedostaje. namišljenost, samodopadljivost, beskrupuloznost, sklonost optuživanju drugih, i kad to staviš u društvene okvire, dobiješ ovo što imamo
To hoće da kažu kako “odlično” rade svoj posao sa Sebičnom na čelu.
Koliko god ovo izgledalo dobro i kvalitetno, zapravo se radi o rutinskim procedurama. Isticanjem u prvi plan necega sto je svakodnevno, prikriva se propust na nekom drugom, mnogo vaznijem segmentu
predlažem da klix, osim trošenja vremena na traženje balkanskih špijuna, organizuje i neki vid online edukacije za trolove, da postanu malo sofisticiraniji. uvreda je za zdrav mozak kako sirovo i primitivno, nadasve očito se trola. nevezano za KCS, koja god je tema nailazi se na gomilu priprostih cyber ratnika. a vezano za KCS, pravo stanje možemo saznati tek kad strefi hercika. ima tamo i giganata, a i odrona, u to ne sumnjam.
Covjece neki dan kolegu srcani opali u selu kraj zenice, hitno ga prebace na kcus ugrade mu stent I nakon dva dana na nogama. Do dolaska Seke o ovom se moglo samo u tuzli sanjat. Bravo
zar se ne mora ležati 24h sa vrećama pijeska na sebi nakon stenta? taj je supermen
Glupani se zadali u trolove a nisu svjesni koliko svi zajedno tonemo. A KCS čestitke, i svakome čestitka ko uradi nešto kako treba. Nego pogled preko lijevog ramena i učiti zapadne jezike.
BRAAAAVOO KCUS!! Samo naprijed. Šanko na aparatima!! U njegovo doba nikad Zlatni sat nije funkcionisao. Njemu je falilo i andola!! Sebija respect! SVAKA TEBI ČAST!!! SVAKI DAN NEKI POZITIVAN DOGAĐAJ.
Svaka cast KCUS!! NIKAD NIKO NIJE IMAO OVAKVE REZULTATE!!!
Sebija je Titooooo
Koliko je sa štelom?
Napravi Sebija respekt instituciju od KCUS-a. Svaka cast !!!
Ma dzaba ti sve Sebija!