Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njih 35 spasava zivote rece Bakir :) hahahahahah dole sda
Od 35 ACM812A respiratora, koji se vode na stanju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, istražitelji su jučer pronašli 33. Kako saznajemo na nekim stoji oznaka "ne radi".
treba ih nakačiti na ove neispravne ... koji su to lopovi prevranti majko moja.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Prepala se Zmija. Jučer kaže da će ih povući ako Forto potpiše. Njoj je bitna samo politika i pare. ..be se njoj za pacijente.
Kaze Bakir svi rade zna iz prve ruke... otac ga yepo
da je bošnjačkoj lavici Sebiji bitna politika i pare,zar bi se povukla sa funkcije u parlamentu BiH u februaru 2020 i napustila sigurnih 5 hiljada mjesecno da bi se posvetila borbi protiv korone? NAROD ZNA i vidi ko je ko barem vecina,al et vi saka jada ste ako nista vecina na klixu hahaaa podrška Sebiji od 300 hiljada glasača i 200 hiljada maloljetnih clanova porodica tih glasaca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahh
zar ovo jos traje
Hanuma se ukopala da valja. Riđobradi se ubehutio
Ma serete bez veze.
Samo vi za SDA glasajte da bude jos Sebija, Fikreta, Fadila... Obavezno se rugati i podsmijavati ljudima kad izadju na proteste! Bosnjo al si glup stvarno ti nema pomoci...
U garažu ih treba, da pupaju gume na hitnoj pomoći.
Cisto odrazeno na brzinu da se doktori ograde.
A kako znaju da ne rade. Stoje u respiratornom centru koji je jedinica intenzivne njege. Pogledajte ranije slike na klix i avaz iz tog centra i clanak pustanja u rad tih aparata.
Ovdje se vise ne zna ko laze!!!!
Je li više ikome išta jasno?? Ako se ne koriste, zašto ovolika frka? Jasno je zašto Sebija laže, ali zašto anesteziolozi? Ovo je gore nego rat. Bar sam znao odakle i ko puca. Ovo je divlji zapad.
E sad ce vas Kinezi bas tuziti!
Koliko li je seka iskasirala za ove respiratore volio BiH znati?
Hoceli se iko hapsit ovdje u ovoj bjedi
ovi zeleni sami sebe demantuju. hajd se dogovorite između sebe. zbunjujete narod. jel rade,jel ne rade, jesu u funkciji ili ne. Ne mogu da pratim tok dešavanja. hahaha
Lazima nikad kraja!
Sama sebi uskace u usta, kao i Bakir. Donedavno pricaju da su svi u funkciji a danas kao ne koriste se. Upetljali se u vlastite lazi. Da li koristite smece od respiratora i tako ubijate pacijente ili ne koristite smece od respiratora kroz koje ste pronevjerili novac?