Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilizam, drzava nema sta traziti u vrticima, a kamoli da zabrane privatnicima da otvore iste
Zar ova nije dala ostavku prije 2 mjeseca, otkud i dalje ministrica, je li mi šta promaklo u međuvremenu??
Djeca su zlo ove drzave i garancija za sigurnu propast. To vam govorim jer poznajem vrlo dobro generaciju njihovih roditelja. Nemaju ih cemu nauciti nego zlu.
25 godina gospoda na vlasti nije imala sluha da obnovi vrtiće u KS i nijemo su gledali kako se roditelji pate, silne novce izdvajaju na čuvanje djece. svojim neradom proizveli haos. Dođe nova Vlada i za 6mj riješi problem. Sad će se ti koji su 25 godina dići na noge zbog privatnih vrtića i poteza Vlade, namjerno ignorišući činjenicu da je ovo prelazno rješenje dok Vlada u svom mandatu do 2022 konačno ne obnovi sve vrtiće i trajno riješi ovaj problem.
E zamisli Sarajlića i Čamparu sa ovakvim inicijativama. Podbuhli i ogrezli u svoje kombinacije...