Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kazne zenu za verbalni delikt? To je taj Balkan
@gooUser1561564352 kad para udari u glavu onda ti je sve jasno.Baš me zanima dali če te što su bili gore testirati ili barem poslati na preventivnu izolaciju.
Mali Srbijanci lete na skijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nas treba posipati kiselinom po rođenju
Goraždu je nakon objave da je direktorica firme GINEX u poslovnoj zoni Pobjeda pozitivna na virus Štab donio odluku o zatvaranju poslovne zone i dezinfekciju iste. U toj zoni posluju tri firme, ali u jutro firma PTG je prekršila naredbu i dovela 60-tak radnika i cijeli dan radili čak i prekovremeno i dva puta odbili naredbu Štaba o obustavljanju rada.
Nevidim problem ako neko skija ili planinari uz mjere opreza na liftu.
Balkanise idioten
Pitanje! Je li bilo stranac na Jahorini? Mislim da je morao biti neki stranac,treba se ispitati ovo. Da ne bih svi otisli u 3 piz... materine
A meni ne da da setam bez drustva... Eee ovo su uhljebi i njihova djeca
Pustite ljude da neka skijaju jos danas jer kako stvari stoje, sto su skijali, skijali su...
Stoka
Ma#ku ti jeb#m, bitnije ti pare od tudjeg zivota , svoj svakako si prodao za novac..
Snijeg pri kraju pa satro zatvaramo radi virusa...
jos koju KM ubrati..
Twin Peaks
Bice Pale novi Wuhan!
Skijanje se brzo uči, ko je blesav da sjedi kući... Šteta, biće da nam svima, manje više fali samodiscipline. Kad budu roditelje ukopavali za dvije hefte, pitaće ih gdje su bili...
Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu - Čitaj: Vaše pare su nam na prvom mjestu
Skijanje se brzo uci ko je blesav da sjedi kuci da, da, da...