Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USKORO SE UVODE SANKCIJE IRANU, PA OVAJ DOSAO DA MOLI DA BiH KAO NESTALNA CLANICA GLASA PROTIV TAKVE ODLUKE...PROVIDNO DO JAJA!!!
Mogu samo zamisliti dogovor JEVREJINA I IRANCA tu ima da cvjetaju lale.
nije mi jasno sa ovim retardima muslicima,sto ne nose kravate,nek vid zelje da budu sto smesniji
To Svene, navali mu sankcije iste ili gore nego nasem narodu. Ionako je podrzavo nasu vlast dok nas je tlacila, Harisa, Aliju;Zlatka i druge. Radi toga su i zasluzili sankcije. Da su oni podrzavali bosnjacki narod nebi ovo vlast podrzavali
to alkalaj, samo lobiraj, srbi danju nocu vise po iranu i svim ostalim muslimanskim drzavama za investicije i prodaju svojih domacih proizvoda! naprijed samo!
Kad su zapadne zemlje rekle da imamo mjesta na njihovom tržištu, jedva u Hrvatsku izvozimo... Živjela Iranska Revolucija i nek Dragi Allah podari snage irnaskom narodu, nek ih zaštiti od licemjera zapada.
zasto je on dosao u bih? da kupi glas pred sankcije od UN-a? nesto ovde smrdi... na iranskom tv-u se odmah pokazje to iz drugog ugla... kao vidite ima drzava sto nas vole... itd
kakve poslovne prilike i za koga? mozda za one sa kratkim nogavicama...hmm
Kul, još samo da imamo firme...