Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bježi, čitava se država digne da ih traži a oni se zajebavaju, opijaju, jebavaju itd., treba ih pokaznjavati zbog uznemirenja javnosti itd.
Sve je dobro kad se dobro svrši
Ne odgajas samo ti svoje dijete, nego citava drzava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
e djeco djeco, da znate koliko roditeljima zadajete brigu, vjerujem da si im smanjila najmanje deset godina zivota ! dobro je pa su je nasli zivu i zdravu
@majKinSultan Pddržavam
@thea upravo tako, nikada nijedno dijete svoje nisam udarila, to mi je tako ponizavajuce za djecu, niti sam digla ton na njih, ali sam pricala i pricala, evo i danas dan odrasli su ljudi uvijek znam gdje su ili sta planiraju, cak me scera pita (a 24 su joj godine) da li moze negdje da ide, a ja se na to nasmijem i kazem pa dijete drago odrasla si osoba odluci sama.....hocu da kazem od batina,kazne i zabrana nema nista.....samo strpljenje i razumijevanje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a gdje je nestala
Djecu odgajati na vrijemee!!!!!
STOP! GOVOR MRŽNJE! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH
Malo projasala....današnja balavuridija
Pricajte vi sta hocete ali mala ima sise do yaya https://ekskluziva.ba/maloljetna-anisa-rastoder-pronadena-sinoc-na-podrucju-ilidze/300967
STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
Dobila ga je, prvi put je najteze
STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
A sad - batine. I samo batine.
@DelboyTrotter batinu je vec dobila na zadnjrm sjedistu moga autaa oooo oooo ooooo
Svaki drugi dan neka klinka se zaljubi preko drusvenih mreza i pobjegne od kuce. Znao sam da ce biti pronadjena cim ogladni.
@BosnjackaUtvara pa cim je od kuce otisla u majici i helankama znalo se dje posla tri puta joj prstima predjes preko cize na helankama i ona je gotova
Bogu hvala!
Svi se zabrinuli a ona se na Ilidzi tarlahala sa arapima
Za 9 mjeseci rodit ce se mali Rasta;)
Klix, kad je nestala, onda nije bilo komentara. Kad je nađena sad ste svakom šljamu omogućili da komentariše maloljetnu osobu, tj. dijete. Zar vi baš niste svjesni koja količina kretena i idiota je prisutna na ovim prostorima, pa budite svačiju pedofilsku maštu? I skinite sliku djeteta.
@InspektorKluzo nije klix kriv sto su balkanci pedofilski nastrojeni a opet nisu ni muskarci krivi jer je prije rata bilo dozvoljeno ozenit curu njenih godina pa to ostalo u narodu usadjeno eto ti bi odbio ovu malu?
Ja imam 17 godina i da vam kažem moja generacija zajedno sa mnom je najgora generacija u ovom gradu. Svi smo stoka.
Samo je dobro izdegenečit
Ma ukro je arap sa Ilidže, odradio i pušćo je sad.