Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l\' ovo referendum za ilidzu ? Odvajaju li se to ? xD
Jado jadni da ti nije bilo Senaida u ratu i da nije dobavljao oružje u Sarajevo, samo je bilo pitanje vremena kada će grad pasti i dobio bi na početku rata odmah Srebrenicu... Glasajte vi za Žilića i sdp company, znaš li gdje je Žilić bio za vrijeme agresije???? Znaš li da nam je SDP pred rat govorio da će nas JNA braniti.... Stvarno Fatmir Alispahić je 100% upravu kad su Bošnjaci u pitanju, jednostavno imamo kompleks niže vrijednosti i želimo sami sebi da se ogadimo....
ma uzima mahmutovic lagano...memic ratni profiter ima 4 kuce od narodskih para Fuj gadi mi se....
Fahro legenda glasajte za Husu SBB 4EVER SBB 4EVER SBB 4EVER SBB 4EVER SBB 4EVER SBB 4EVER SBB 4EVER SBB 4EVER
ma dosta te huso više i tebe i muje kucevica, faruka hadžića i sl. Ne dajmo Husi i husićima da nam seru po Ilidži
ne dajte HUSI da nam kriminalce opet dovodi na Ilidžu. FORZA MEMIĆ
malo husi bilo tri mandata. sad kad je kokuz opet bi krao. e ne moze to
kakav ba memic i bakraci ... kad je mahmutovic jedan od osnivaca SDA ... sad se memic krije iza toga ... izmedju ostalog kako da jedan poljoprivrednik otvori radna mjesta i dovede investicije .... on nema mentalni sklop za to ... u ovoj drzavi ako te ne mogu zaliti nece te ni voljeti!!!
sandzak moj sandzak moj na bosnu mi mirise sve je ovdje ko da sam kod kuce...idemo za mahumtovica
mahma vec ima 80% glasova - javili na preliminarnim...idemo mahma
Za husu glasa sandzak i bjelasnica, za memica istocna bosna i siptari te ponesto za zilica. Ne znam samo o kakvim \"ilidzancima\" se ovdje prica?
Jarane da si cekao da ti SDP organizuje referendum o otcjepljenju BiH iz Jugoslavije dobro bi se nacekao.Alija nam je dao nezavisnu drzavu ma kakva god bila,ja imam svoj komad moje Bosne i Hercegovine.Jednog dana ce se ukinuti entiteti,nestat ce genocidna tvorevina,a BiH ce biti cijela.
jooj ovih crvenih navalili SDP, pa SDP... Pa prije će na Ilidži roditi banane nego što će SDP pobijediti. realno najveca borba ce biti između Memića i Mahmutovića, mislim da Memić ima blagu prednost jer je Mahmutović već prije imao nekoliko mandata i malo je reći bilo je svega za njegova vakta, ali eto vidjet ćemo.
Nisam ni za jednu stranku ali je bar SDP bolji od SDA... umrlo 200.000 ljudi da bi Alija prodao zemlju Cetama ?? A da ne govorim, sve papci im u politici !!
SDA lopovi !!
bio sam ja u ratu u Hrasnici i znam sta je covjek radio,,i nemoj mi pametovati ko je odbranio Sarajevo,,,i da se razumijemo ja organski ne podnosim SDP....i uzgreed povalim ti po zenske familije...
Zalazemo se za slobodu nosenja oruzija na Ilidzi kao i u ostatku Sarajeva gdje smo pobijedili. Sa nama u nestabilnost i nesigurnost… Ukinimo vjeronauku, posaljimo borce A R BiH na Guantanamo, prodajmo najbolje tenkove Izraelu kao sto smo to uradili 2001. Drzava za covjeka bez dostojanstva!