Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ljudi sta se vezete za rat...kakva obuka...ovo jedan vid turisticke ponude sporta,adrealin,zabava. Svaka cast na projektu i realizaciji!!!
Organizovati turnir konkurentnih političkih partija i dati im da koriste bojevu municiju. Narod da snosi troškove kao i do sada
U BiH zakonom treba zabraniti te kampove za obuku
Stroga pravila za ucesnike airsoft : ekipno pozivanje na Tekbir nije dozvoljeno u popodnevnim satima od 2-5 :)
Debeli sjeverokoreanac je igrač br.1 u paintballu ,on se gađa nuklearkama.
Alibegu Kralju samo naprijed inace je vlasnik dobar i posten momak sve najbolje
Kakav idiotluk i jos se pozivaju na Olimpijsku planinu! Umjesto obnove Olimpijskih borilista Igman se koristi za ovako bolesne projekte!
GI Meho
Kakav idiotluk i jos se pozivaju na Olimpijsku planinu! Umjesto obnove Olimpijskih borilista Igman se koristi za ovako bolesne projekte!
sad će Kim Jong Dodikovi mediji pisati kako Bakir trenira teroriste kroz paintball i airsoft
Ahahahahahah, opaaaaaaaa. Sta's sad guardiJane?!? Evo obuke! Ahahahaahhaah
Strasno je da 34 osobe lajkaju komentar da je 15 dunuma 150000 metara kvadratnih. Matematika vam je jaca strana 100%. HAHAHHAHA
Ovo je super vijest za one sto se po Sarajevu ganjaju pistoljima. Sad imaju gdje da se ispucaju u raznim bojama i ostave narod u gradu da zivi u miru.
Satro igranje, a ono priprema za nesto vece.
hoce li sfor imati svoju bazu
Ganjajte se tamo po miniranom terenu da vam bude potpuniji ugođaj.
Nije minirano u tom reonu.