Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trpi Bošnjo kritiku, nego odmah odgovora “skijaj gdje ti je bolje” dabogda kosili u februaru!
Bitno je da se omaste pojedinci kroz sive skole skijanja i da se njima sve prilagodi....dvosjed je nebitan jer samo preduzece od njega ima korist.
Dozvolili su da Jahorina bude Austrija za Bjelasnicu i Igman. Neki dan ljudi na Bjelasnici cekaju po pola sata na sestosjed. A na Jahorini je minut.
Jahorina je planina u Bosni i Hercegovini. To je nasa planina. Ne kontam poentu.
ZOI 84 je postala prava uhljupska i uhljebska firma...gdje uhljebi imaju i po nekoliko puta veće plate od placa radnika
Njih zanima samo Bjelasnica....Igman je postao siroce
Ocigledno ih iznenadio snijeg u januaru....
Ma sve je to plan da sto vise raje ide na bjelasnicu
Na ovu konstataciju iz ZOI-ja su mu poručili "da ide tamo gdje mu je bolje i gdje će moći da skija." e zato ovo treba ugasiti. dati privatniku za dzaba koncesiju i gotovo.
Bitno je da su oni parking ocistili
Odgovor: Nije u funkciji 🤷🏻‍♂️
Bitno je da se omaste pojedinci kroz skole skijanja i da se njima sve prilagodi....dvosjed je nebitan jer samo preduzece od njega ima korist.
J... Vas dvosjed narod rovi po kontejnerima i nema sta da jede a vama je do dvosjeda?!
Ne radi zato što smo zaostali i to nam nije bitno... Dok se planine pretvaraju u skijaške centre sa sadržajem i privlače turiste kod nas je to nebitno. Mi imamo Alipašino na Bjelašnici i svi smo sretni
Nova uprava se ponasa kao da im je to babovina, zalosno
Jasmin Mehic. Direktor ZOI-a koji je toliko bahat da odgovori "neka ide gdje mu je bolje". E svaka ti cast amece jedno ljudsko. Umjesto da se izvines, gospodski, moze i ironicno, jer vecina nece skontati i obrazlozis zasto, ispadens gospodin. Cuj "neka ide gdje mu je bolje". Sve to treba govnjivom motkom isprebijati.
Bitno je da radi kad ode tv ekipa da se hvalisu a kad ode obican narod da daje pare onda nije nuzno da radi