Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nema a po Igmanu se zimuje
Živi primjer kako je moguće BRATSTVO I JEDINSTVO između Muslimana, Srba i Hrvata.
Živi primjer kako je moguće BRATSTVO I JEDINSTVO između Muslimana, Srba i Hrvata.
hej slaveni, jos ste zivi?
Slaveni su najbrojnija nacija na svijetu, i čini većinu stanovnika Evrope. Interno se sastoji od istočnih Slavena (Rusi, Bjelorusi i Ukrajinci), zapadnih Slavena (Česi, Poljaci i Slovaci) i južnih Slavena (Slovenci, Hrvati, Bosanci, Srbi, Crnogorci, Makedonci i Bugari).
Zajednički imenitelj svih ustaša, četnika, handžarovaca i njihovih ideoloških i bioloških potomaka, jeste fašizam, a na samo pominjanje partizana krv vam se ledi u žilama...zar se bojite i mrtvih partizana i ovog simboličnog memorijala na slavnu epopeju iz NOB...Hulje jedne, nevalaju vam "drugovi" koji su izgradili sve, odškolovali vam djedove i očeve, napravili stanove i ceste koje danas koristite, a podanički šutite pred vlastelom koja iz BiH godišnje iseli 80.000 mlađih lju, pretežno sa VSS
Jel ovo takozvana neka armija bila
to je to... da nije bilo tih budala danas bi i mi otpisivali dugove Grčkoj...
Cirkus u reziji SDP kad nisu na vlasti.
Jel to bila operacija ili bezanija nisam sad shvatio?
@Decepticon89 moras biti obrazovan da bi shvatio.
Onda je i Bleiburska kolona smrti bila operacija?