Idealno mjesto za poklone
51

Na Holiday Marketu štand "Paketići za velike"

Klix.ba
Foto: Dženat Dreković
Foto: Dženat Dreković
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača. Svi posjetitelji od 10 do 22 sata svakog dana mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.

Dio bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je i štand Paketići za velike, koji se nalazi odmah blizu glavnog ulaza na Market s najprometnije gradske ulice, Ferhadije. Ovdje po znatno pristupačnijim cijenama možete pronaći bogatu i raznovrsnu ponudu poklona za sebe i sve one koje želite obradovati proizvodima iz Orbicovog bogatog asortimana parfema: Bruno Banani, Mexx, Christina Aguilera, Naomi Campbell i S. Oliver. Tu su i luksuzne Olay kreme za njegu lica i Max Factor make-up proizvodi. Kao posebno iznenađenje tu je i paketić sa premium proizvodima Dr. Oetkera, a sve to u atraktivnim prazničnim pakiranjima.

Štand "Paketići za velike" će vam također osigurati stručne savjete i preporuke, kao i potpuni užitak dobre kupovine i zabave u prazničnoj atmosferi Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.