|

FOTO
/
Maštoviti ukrasni predmeti u Present Shopu

Maštoviti ukrasni predmeti u Present Shopu
1
Klix.ba
8.1.2013. u 13:10
0
komentara
1

dijeljenja
Maštoviti ukrasni predmeti u Present Shopu Foto: Dženat Dreković
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača. Svi posjetitelji od 10 do 22 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.
U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Present Shop, četvrti štand desno od ulaza na Market kod vrtuljka i Riesenrada. U Present Shopu možete pronaći oslikane proizvode od stakla i keramike, kao i oslikane svilene marame i ešarpe, slike na svili i ulja na platnu. Tu su i ručno oslikane vaze i zdjele, kao i brojni suveniri: šolje, satovi, fildžani sa motivima Sarajeva, te proizvodi sa novogodišnjim i prazničnim motivima.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Ovdje isto tako možete pronaći proizvode u izradi obrtničke djelatnosti Art Denizi – brojne predmete u drvetu, staklu i keramici, ukrašene decoupage tehnikom, kao i proizvode ukrašene pirografijom – crtanjem vatrom na drvetu.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Foto: Dženat Dreković Foto: Dženat Dreković

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.