Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako će konaković lagati, petljati, krasti kao hadžija?
Hladno!
bit će mu oprošteno sve što je uradio... kad se vrati on je hadžija, čist čovjek
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
sretno konakovicu akademice nas...sela oko rogatice su uz tebe...mali tarik dautovic sa rajom s vlasica...i drustvo ljubitelja korupcije i studenata s kupljenim ispitima...
@hamza234 --- čudo je svekoliko da ovaj muderrris, inače manager one pogoleme sarajevske džamije, nije već u den haagu obzirom što je sa svojom momčadi činio bosanskim kršćanima u selima oko konjica tokom bosanskohercegovačkog vjersko-građanskog rata 1992-95!?
@kupo srbe na vrbe srbi smrde.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka im je sretan put, ne moraju se ni vraćati
Da rezimiramo. Ogroman napredak u poslednjih 25 godina je ostvaren po pitanju odlazaka na Hadz. Za muslimanima ne zaostaju pravoslavci i katolici. Sad imamo direktnu vezu i saradnju u vodjenju drzavnih poslova izmedju rijaseta i vrha SDA, pravoslavnih vladika i Dodika odnosno katolickh biskupa i HDZ. Dakle, imamo mnogo vise moralno i religiozno osvjestenih stanovnika BiH i istovremeno nezapamceni lopovluk u drzavi. Moze li mi neko ovo objasniti?
Pa drug, ako malo pogledaš, koji ti vjerski poglavar i ovi oko njega u prvim i drugim safovima otišao na onaj svijet kao sirotinja! Neće ti ni ovi sadanji!
Pa drug, ako malo pogledaš, koji ti vjerski poglavar i ovi oko njega u prvim i drugim safovima otišao na onaj svijet kao sirotinja! Neće ti ni ovi sadanji!
Nek'se atif proadžija prije bajboka, lakše će robijati kao adžija!!!
Covjek nikad nije slobodan!
Covjek nikad nije slobodan!
Svi se radjaju u Islamu. Mislim da je privatna stvar odlatak na Hadz. Takodje mislim da to ne bi trebala biti Vjest.
Samo bi trebalo privatno iznijeti pod koim dugovima i sa koliko cistim parama ode premijer ! je li to lova od KK ???
Naravno da ne bi trebala biti vijest, šta me briga gdje ko ide i kojem se bogu moli, zanima me kako radi kao premijer... Nekad su se neke stvari komentarisale među rajom i sa prizvucima bezazlene šale, ali sad se to ovako plasira samo da bi se ljudi vrijeđali i pljuvali.
Ne miješajte se u tuđi iman, samo Allah zna kakvo je nečije srce. Stvarno ste bolesni, zar su samo muslimani oni koji su u SDA. Komunizam i Demokratija su zlo.
@Hablecina87 vise je bilo vjernika u komunizmu nego sad!
hablekanu - zlo su oni koji su te takvog zlog rodili. Ako pravdaš zlo na dvije noge koje se snašlo u ratu, a posebice iza rata - bravo. Ti si pravi vjernik, idi podigni kredit i pravac Meka i Medina.
Svi se radjaju u Islamu. Mislim da je privatna stvar odlatak na Hadz. Takodje mislim da to ne bi trebala biti Vjest.
@kraftwerk covjek nikad nije slobodan!
edini - pitaj svoga hodžu od koliko godina se polazi u školu, po Svetoj Knjigi Onda će ti biti jasno od kada se postaje Musliman!
Neka idu samo sto to mi moramo znati. To su privatne stvari. Dao bog da im se oprosti , ali zna On sve.
@kraftwerk Ako iko to zna to sam ja. Ali evo sta da radim. Ja im glasa dao nisam, javno ih osudjujem. I sta mogu vise kad su mase zatucane hipnotisane.
Jel sa dnevnicama ili " onako"?
Jel sa dnevnicama ili " onako"?
Jel sa dnevnicama ili " onako"?
Jel sa dnevnicama ili " onako"?
@theekonomist - imaš to problema sa neznanjem i gramatikom maternjeg jezika! Drži se ti bratac tvoga nadimka!
Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostatluku. Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju." Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, 10. lipnja 1993
poserem se na ovu vjersku državu
Racio - nemoj na državu i sav narod u njoj, jer država se tako podrazumjeva. Radi šta te volja, ali na ovih desetak hiljada "viđenih" kod sviju! To ću ti halaliti za vazda!