Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije put loš, puta nema nikako!
Saburom je dženet popločan
Ni jedan put nije loš...loša je Drzava koja se brine ni o cemu!
cuj los,ovo je katastrofa
@Zivinicka_osa put Scepan polje jeste katastrofa, zato ako vas neki posenan razlog me obavezuje na tu rutu idete na Trebinje Herceg Novi. Put je famtastican.
Neki dan prosao. Sramota. Mimoilaženje dvaju auta je naucna fatazija. I onda genocidasi iz manjeg BH entiteta pametuju kako su naprednji. Ustvari to njih samo onaj krmak iz laktasa laze i pravi ih budalama.
Da li se je radilo o Scepanu malom po kojem je to mjesto dobilo tako nepopularan naziv, a ako se desi da ga preimenuju nekako kao Hrebljanovic Polje bilo bi i vecih ulaganja
jel ovo onaj bolji dio BiH
Bili smo 2003 prvi put, 2009 drugi put i sad 2019 treci put. Samo je žbunje više zaraslo. Ostalo isto. Jad i bijeda
jos se oni iz RS-a smiju vranduku 😂😂😂😂😂
@ajkula Znaš šta je? Ne mogu se porediti ta dva puta po važnosti. Niti bi se mi trebali porediti sa RSom.
Mozda tebi nije vazan, ali to je jedan od 3 granicna pr. sa CG-om. Jako je bitan izmedju BiH i CG. Ovo nece ni za 7 godina da naprave, a Vranduk je gotov u oktobru. Stvar je sto Srbi ismijavaju, a oni kozije staze jos imaju
Tako je to po istoku RS-a. Jad i bijeda
Prava hajducka staza ......!
Slika i prilka raspadajućih puteva u RS-u!
Medjunarodna regionalna cesta evropski koridor :-)
Manje od 10 auta na granici preko Trebinja, upravo prešao.
Put za koze i divlje jarce.
@Z.O.I-84 A šta je s pitomim?
Sada prolazio put Stolac - Trebinje, asfalt je star i pokrpljen ali bitno da se prave auto putevi. Da mi je samo znati kada cega ponovo presvuci, jer ovo se vise ne moze krpiti.
Važno je da je BiHAMK javio da su zadrzavanja oko 30min. 🤨
Jel ovo put Kandahar-Lahore🙉🇵🇰
Najmanje guzve na Izacicu, boji se raja tu ici zbog migranata brOta😂