Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAUČI ENGLESKI I GOOGLAJ. Kakav fakultet!
Sine ubit će nas privatni fakulteti ako ovako nastavimo
Fakulteti su puni profesora koji ne rade pravilno svoj posao. Posao prenositelja znanja je vrlo plemenit i treba shvatiti veoma ozbiljno, a ne kao na UNSA gdje te yebu 3-4 godine umjesto da ti priblize gradivo da studentima bude sto lakse. Ovako ljudi osijede u tridesetoj godini poslije elektrotehnike.
Obavezno uvesti prijemne na fakultete i ukinuti privatne fakultete ...
Realno i ovo je puno upisanih studenata i 80% studenata nema nikakvih sansi da nadze posao kad zavrsi , zato je mozda bolje ici na dobar zanat , jer samo onih 20 sa stelama nadju posao poslije fakulteta , iskreno ja vise ne vidim razliku izmedju privatnog i drzavnog fakulteta , na privatnom platis da prodzes a na drzavnom ti stranka sredi diplomu , sve u svemu samo pakovati kofere i uciti jezik
nikakve koristi od ovih fakulteta kad diplomu niko živ ne priznaje vani( osim ETF-a i medicine)
ko ima para biti ce najbolji student...samo jasi svi smo nasi
u bosni sve gubi vrjednost a sve vise i obrazovanje pola evrope ne priznaje bh diplome
U dilemi sam upisati geodeziju ili masinstvo? Da li moze neki savjet ili iskustva?
Nemoj masinstvo, osim ako ne planiras odmah ici u EU.
Nek se odmah upisuju na zavod za zapošljavanje, kakav ba fakultet. ZA vani im ne treba, taman će ih neko tamo čekat za to mjesto.