Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Max Media = SDA ko imalo zna pozadinu te agencije
Cirkus...bas nikako ne uklapa
Ne uklapa se nikako u vizuru ovog dijela grada..Medjutim, Neboder Zvijezda, koji je prekoputa, takodjer odskace...Opet, ne svidja mi se, klasicna staklena zgrada, vise je za zgrada na Marijin Dvoru, pored nebodera...Zivo me interesuje ko je arhitekta, a znamo da su je lopovi aminovali(Ajnadzic) i sagradili(MaxMedia=SDA)...
Mislim da ova zgrada treba postati predmet istrazni radnji. Blekic Husic Ajnadzic. Sve ukazuje na kriminal
Meni super izgled, Moderna a retro...
Meni super izgle
ono, kad kazu da si tako ruzan da te ni majka ne voli
Urbicid se nastavlja. Samo kod nas mozes nakantati SCC ili zgradurine poput ove i ostaviti sve u blizoj okolini u raspadnutom stanju. Umjesto da ta izgradnja bude adektvatno lokaciji skupa i da lokalna zajednica vidi koristi od toga, da se obnovi i uredi napr sve okolo pa da ima smisla nova zgrada. Ovako urbicid, javasluk, bezobrazluk. Kutija u okruzenju austrougarske gradnje.
Sad kad bude cjenik za korištenje toaleta
Kad se gradila zgrada prvo sta je pisalo da se gradi bio je javni wc eto i od tog nastade zgrada....
Danas sam prosao pored zgrade i mogu reci da sam se iznenadio koliko dobro zgrada izgleda cestitke od mene
ovaj dio treba konačno urediti malo oko Drvenije,, ruglo grada
ne znam, ne mora sve biti hejt. zgrada je mocna. fino izgleda, moderna, bolja nego ona 3 kontejnera sto su bili
Kako je prije toga izgledalo, sada je bolje. Nije lijepo ali urednije! Moglo se nešto ljepše i malo manje napraviti.
Joj Rugobe od Zgrade
Sta seljoberi znaju sta je lijepo i moderno, sjedite na minderu i pljujte po svemu puuu
da li ce neko od komentatora preduzeti nesto, kao poslati dopsi, zatarziti pristup informaciji, podnijeti krivicnu? Ne gradi se drzava komentarom na klixu ili facebook-u, vec zasuci rukave i ono sto ne valja ispravljaj eeeee to nece niko od vas uraditi, nego samo palamudite
Mislis, da li ce novinar(i) koji objave ovakvu vijest poduzeti nesto, kao poslati dopis, zatrazit pristup informaciji i sl???