Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza priče o porezima krije se pljačka o doprinosima za penzije i zdravstvo. Ovi doprinosi su novac zaposlenih i oni moraju svojim novcem raspolagati a ne država. Nemože se u EU ići dok se novac zaposlenih pljačka kroz doprinose.
Glasajte za SDA! Garantuju 100 da cete imati jos manje nego sada! Kontejnere cete prevrtati, za koru hljeba... samo glasajte, jer oni su "naši(vaši,njihovi)". Ovi su izgleda nesto zajebali u redosljedu... valjda su trebali ljudima povecati plate, pa da onda oporezuju i da nikoga ne boli... gledaj ti sta oni rade...bit ce kontejner glavo okupljaliste i za ljude koji i do 1000 zaradzuju. Jadno i cemerno!
I opet nebuloze... Pa do kad, pleme vam maloumno natakarim... Pa i do sada su oni s vecim primanjima placali vise, jer npr. 10% na 700 i na 7000 je 70 i 700. A sada cete to, kao, urediti? Sad onaj sa 799 nece placati nista, a onome s 1000 (koja razlika jbt!) cete oporezovati sve, i njemu ce onda ostajati 650?! Pa da li ste vi, stoko, normalni?!
Kad vec nemas pojma o ovoj temi onda nemoj ni komentarisati..
ODJAVLJUJEM se totalno i idem u ilegalu, nedam vam ni marke pogani ljudska - da bi vi kupovali auta od mog poreza, a socijalni slucajevi kopaju po kontejnerima? NEDAM!!!
Oni imaju zacrtano koliko treba zahvatiti i sad bacaju kost za glodanje, rasprave oko procenata je samo sredstvo za ubiranje političkih poena za ništa.
Preskupa država. Država sa prekomjernim oporezivanjem. dakle, nema druge nego slati djecu vani i to hitno!
Ma!@€ li Vam hebem u po~¿£¡
Sad je izgleda doslo na red da se polako unisti i ovo malo srednje klase sto je jos ostalo. Po ovome ako dobijes na ruke 1500 KM sa toplim obrokom, kartom... poreza ces placati cc 150 KM. Ma samo deri, ima tu jos prostora za uzimanje.
Ovi politicari su najkorisniji kad nista ne rade, cim pocnu razmisljat i odlucivat ode sve u mater...