Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači danas je 2010.godina?
Hakija Turajlic, neka mu je rahmet dusi, je bio, prije svega, izvanredan covjek a takodjer i veliki privrednik sa sirokim pogledima i vizijama o poslovanju, covjek kakav nasoj drzavi fali danas, dosta stvari u Energoinvestu i nasoj privredi bi bilo drugacije da je on sad sa nama.
@Dado, svaka cast. Meni je pala na pamet naslovna stranica Dana nakon presude suda u Haagu po pitanju odgovornosti za genocid i agresiju Srbije: \"U Bosni nije pocinjen genocid, u Bosni je pocinjen genocidcic\". To je otprilike isto. Neka je vjecni rahmet gospodinu Turajlicu
imaju dovoljno dokaza ali nemaju dovoljno konkretnih dokaza ova vodica nije radioaktivna... ona je samo malo radioaktivna
Turajlic Hakija presudila mu chakija....ti si tako htio Alija :)
Rahmet dusi ovom velikanu BiH-e!NEG sto nasa drzava ne tuzi nacisticku srbiju i frnacusku??? pa sta je cek\'o izetbegovic i svi gradjani da se zna ko je kriv,francuska je licno odgovorna za mnogobrojna ubitstva i ratne zlocine koje su radili srbi,ima dokaza samo sto vlada BiH-e od kraja rata PODMUKLO suti i krije sve dokaze!
Jutr! Naime nemogu a da ovome levatu,medvjedu,necovjeku pod nick \"Kasper\"ne kazem da je nistica od covjeka ---dalje ga ignorisem...Rahmetli Turajlic je bio dobar covjek a da se dalje ne prica samo neka mu je Rahmet i hvala od mnogi nas,sudbina njegove zivotne rijeke, je htjela, da se tako nesto dogodi ali u tim, teskim trenutcima rata, Turajlic je bio, veoma hrabar i drag kao covjek! Dakle sve najbolje za zivota je cinio za nasu Bosnu i Herzegovinu--Hvala mu !!
Iako si duh sasvim je ocito da si glup ko oklagija. Ubili su ga podmukli i kukavicki srbi uz pomoc odvratnih francuza. Rahmet i pocast heroju Hakiji Turajlicu!
Neka mu je vječni rahmet i molim dragog Allaha da ga uvede u dženetske bašće!
Ma de ba, to je sve namjestio Alija Izetbegović. Sama činjenica da niko od Alijinih pajdi nije pokrenuo ozbiljnu istragu govori da je neko od Alijinih ljudi ubio ovog čovjeka.
neka mu je vjecni rahmet,