Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect !!!!!!
Ustajte, vi zemaljsko roblje...
Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
idi liječi se.
A KAKO LI JE TEK SA PRAŠĆIĆIMA: Kako ono piše u Mesneviji o bodljikavom prasetu, citiram: "... što ga više batinaš, ono sve više napreduje ..."
ja sam samo reakcija , ovo mi je uslovni refleks
DVA VIJERNA DRUGA: (1)-sapun (2)-vazelin
@spiridon.gopcevic tupis sjekiru iz dana u dan.
ovo mi je otvorilo oci...sad sve jasno vidim...srbi su se svim silama uvijek trudili da sa ostalim narodima zive u miru i budu kao braca...zapad je kriv za sve...Amerikanci,Nijemci,Vatikan itd...oni su nas posvadjali sa nasom bracom srbima...srbi vole nas muslimane ali mi to nismo shvatili,vjerovali smo zapadnjacima koji su nas prevarili...izmislili su Srebrenicu i da se tamo desio genocid,a one siromahe Radovana Karadzica i Ratka Mladica poslali u Hag da im se sudi,kao i mnoge druge nepravedno optuzene srbe,nasu bracu...vratite nam nasu bracu...hocemo bratstvo i jedinstvo...smrt fasizmu i nacionalizmu...sve do danas sam bio bosnjak i nacionalista ali nikad vise...konacno sam shvatio...
...dosta je bilo podjela na nase i njihove...svi smo mi jedno...svi smo mi braca...i muslimani i srbi i hrvati i ostali...
ti si, jarane, i do sad bio, a i od sad ćeš biti, prvenstveno jedno glupo i mržnjom zadojeno stvorenje. da si se kojim slučajem rodio kao srbin, onda bi veličao iste te zlikovce koje tu spominješ, jer takvi kao ti bolje ne znaju, kako god da se zovete. i po pravilu najviše mrzite one koji nikoga ne mrze i koji nikog ne bi klali i ubijali (kako god da se oni zovu), što uvijek iznova potvrđujete pisanjem ovakvih bljuvotina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dolje obnova SFRJ! Bakire potpišete li obnovu SFRJ, ne gine vam jedan od ona tri jablana na Baščaršiji, taman da sve trojicu objesimo. Ne želim nikakav suživot = suquratz, sa genocidašima velikosrpskim-šovinistima!
Spustite im ljiljane http://webpublicapress.net/wp-content/uploads/2013/01/Zastava-Ljiljani-1.jpg
Pa "klixovac" u tome i jeste poenta: Nekada davno, kada su Titovi pravnici i kriminalisti postavili pitanje krivične/kaznene odgovornosti, kao i prekršajne odgovornosti druga Tite, on je izjavio, citiram: "NE TREBA SE DRŽATI ZAKONA KAO PIJAN PLOTA".
A šta imam ja od toga, što su oni okačili zastavu? Dok vi kačite zastave oni, o kojima vi govorite, kradu.
Uh, gdje su ti belosvetski zaverenici i domaći izdajnici našeg junačkog srpskog naroda ?
Uh, gdje su ti zli njemci, turci, ustaše, albanci, muslimani, hrvati, šiptari, petokolonaši, belosvetski zaverenici i domaći izdajnici našeg junačkog srpskog naroda ?
kolko se mi odma palimo na ovo...udarna vijest...pa nisu je srbi okacili sigurno,nego neki nasi i odma zbrisali da ne dobiju batine od cetnika...
Aktivista Nikola Kuridža Jeli on nas ili njihov ??? i koji smo to mi ?? ne pisi gluposti please.
prošli put je bilo "što je ne okačite u banjaluci", a sad kad je okačena, onda je "nisu je srbi okačili nego "naši"" haahahahahahaha vi nacoši ste užasno zabavni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nekad bilo,da hoce bit opet !!!!
ovdje su unlike dali robijasi sa golog otoka ... hehehe Tj oni koji danas plivaju u parama od kojih se trebalo kupovat oruzje i brasno narodu nasem u BOsni i Hercegovini !!
pa borba nije bila niti toliko jedinstvena, a niti zajednicka...nije vise vrijeme tita pa da se lazemo kako smo svi jednako ucestvovali u oslobodilackoj borbi. istina je da su "neki" bili na strani fasista i to ppunim srcem, a usput su organizovali i ljudske mesare za "druge".... ti "drugi" su vecinom ucestvovali u oslobadjanju zemlje...oni su isto poznati kao i teroristi...
jah..ti znas..
jok, eto ti znas...ne moze se relativizirati ucesce u narodno - oslobodilackoj borbi, to je moglo tako u titovom vremenu. zna se ko je vecinom ucestvovao na strani fasistickih i nacistickih okupatora, a ko je vecinski bio na "teroristickoj" strani (slicno gavrilu principu)...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)