{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu danas Dan Apoteka Sarajevo

F
29.12.2012. u 10:16
0
1
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu danas Dan Apoteka Sarajevo
0
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu danas Dan Apoteka Sarajevo
U okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa danas će biti održan Dan Apoteka Sarajevo, koji će biti obilježen mnoštvom cjelodnevnih aktivnosti za sve posjetitelje.
Javna ustanova Apoteke Sarajevo na Marketu će istaknuti značaj farmacije kao bitnog segmenta društva.

U okviru aktivnosti za najmlađe, Apoteke Sarajevo će djeci na zanimljiv način približiti izuzetno važnu ulogu farmaceuta i farmaceutkinja.

Također, u dječijoj igraonici Argeta Junior Play House će od 14 do 16 sati za djecu biti organizirana predavanja o higijeni te razne zanimljive igre.

Svi posjetitelji će se na vanjskom štandu Apoteka Sarajevo moći informirati o bitnim činjenicama koje se tiču virusa gripe i njegove uspješne prevencije, kroz adekvatno savjetovanje i davanje potrebnih i važnih informacija u predstojećem zimskom periodu.

Posjetitelji će se, uz ugodan razgovor, moći ugrijati i uz šolju toplog čaja.

Navečer će u okviru Dana Apoteka Sarajevo u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u 21 sat nastupiti Sarajevski tamburaši, miljenici publike u Pubu, koji će se još jednom pobrinuti za izvrsnu atmosferu uz svoj odlični repertoar.

Apoteke Sarajevo je javna apotekarska kompanija koja se dominantno bavi prodajom lijekova i medicinskih sredstava, ali i izradom i snabdijevanjem tržišta različitim lijekovima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: