Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da tebi radari ne odgovaraju. Jedini kreten ovdje si ti. Zašto uopšte moraš prekoračavati brzinu pa makar to bio i jedan kilometar.Sigurno da bi te vidjela kakva treba kako ti voziš i kako si hrabar.Takvima samo treba oduzimati vozačke dozvole i to doživotno i dobro ga opaliti po đepu.
ODUZIMATI I AUTE I VOZACKE OVIMA KOJI VOZE POD UTICAJEM DROGE I ALKOHOLA,UBICE NA PUTEVIMA PRAVE,AKO IM SE NE ODUZMU I AUTI SAMO NASTAVE VOZITI BEZ OBZIRA STO VOZACKU I NEMAJU.
suplja prica. oni jedva docekali povod, samo da mogu jos vise naplacivati kazne od raje - sto im je i jedini cilj, prikupiti sto vise novca od gradjana, a ne sprijeciti nesrece.
de ba kome mazete oci, marin dvor-bristol i pofalici-ap svakih 5 minuta neko prozuje 150km/h i vise, o motoristima i ne pricam, a murija ganola zaustavlja golfa 2 na otoci i trazi rezervnu gumu ...
A sto se FMUP ne zapita/ispita o navodima da pojedini visoki oficiri u kantonalnim MUP-ovi zabranjuju rad policije na magistralnim putevima, tako da sami svoju strategiju potkopavaju, ali to je druga prica?
samo kazne povecajte...zatvora za prekoracenje od 50 km i na vise i plus naravno po džepu da se udari a da o oduzimanju auto do isplate kazne da i negovorim... i eto ti... ko ga prekrsi ja cu auto pojesti...
Ja kretena - nabavit radare da bi sprijecio tipa da ide 213 na sat. Retardi jedni odakle vam ideja da tip koji je (se) ubio prije 2 dana nije vec prosao kroz radar - al izgleda da vam je prece trpat pare od onih sto predju 1km/h vise od dozvoljenog.
pun mjesec pa siledžije se glupiraju za volanom.pardon k.u.r.č.e.