Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nemoj ljubit Irineja pa neces ni ti zavrsit ko zadnja dvojica
Ako ga poljubi nece dugo biti hahahha Hromosom 😂
@misterjazz1850 Imam sumnjiv predosjećaj da će i ovaj brzo prevrnuti kašiku .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemoj te lose pisati o ovome covjeku.Covjek je za mir i suzivot i voli BiH. Znam licno sam ga upoznao dok je bio na duznosti u Bihacu
Ode i Hrizostom za mjesec
123 ljubi ljubi po srpski pa ti vukodlak isto kao i ova dvojica debilaaa
Jeste li znali da je Irinej rođen u bošnjačkoj familiji u Nemili kraj Zenice pod imenom Abdel Burdalić? Otac mu je bio sunedžija kao i naš gradonačelnik Skaka. Malom Abdelu je odstranio penisku kožicu na panju iza kuće malom sjekiricom. Toliko je bio precizan oko sunećenja. Abdel se u studentskim danima preobratio na pravoslavlje i uskoro ga je Srbija vrbovala za vjerskog poglavara. Liku će se klanjat dženaza u Prebilićima kraj Nemile u lokalnom haremu.
Smeta li dodiku sto se zove "dabrobosanski" hoće li tražiti promjenu imena u "dabrosrpski" ??? Čisto informativno jer mu smeta sve što ima prefiks Bosanski!!!
Sad su kompletirani.Nema Srbina dok je dodje iz Bosne ???
Je li i ovaj chetnik
Ja, i ?
Gdje nadju ove nadimke Irinej,Amfilohije,Hrizostom?? Jel to nesto kao Ice Cube,2Pac,Rizo Ruža...😳😳😳
Zipa imena Hrizostom
Samo starudije na celu. I za mjesec dana prrseli na ahiret i opet tako
jesu li im ovo neka umjetnicka imena szo nose???
Posvetio bih mu pjesmu: https://www.youtube.com/watch?v=92soozMecHc&ab_channel=TomislavBabic
Ne daj Bože da ih sretneš u Mraku prava Strašila
Ode Radagast, a ode i Saruman, ostaje Gandalf, koji ce biti mudriji i poljubiti mrtvog Sarumana iz DALJINE. Samo se ljubite and make peace and not WAR.
Sta je sad ovaj neki dabar iz bosne