Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakve koristi kad je narodu draži ker nego čovjek, i kada želiš da otjeraš psa da nekog ne ujede naleti nekih retardiranih osoba koje napadnu tebe jer diraš "nedužno" biće..
treba zabranit smrdima sa okolnih brda da silaze u grad bice manje ujeda
Od 650 prijava oni su odabrali koje hoce :) Bas ih briga sto neko prijavljuje!!! Od 650 prijava jedini 15 pasa je uhvaceno, a 3 koja su bila bolesna su zbrinuta, izlijecena i pustena na slobodu da nastave sa uznemiravanjem!!! Bas kao i kriminalci u BiH. Ali oni moraju da imaju klijantelu, pa kako da uzimaju pare iz budzeta ako ih uklone sa ulice!!!
понашање паса луталица је огледало једног народа (ништа национално, мислим сви ђутуре)....пример ево тајланд,...има их море и да, представљају проблем али нису агресевни ни близу ко на балкану...јбг, питом народ...
NAROD BI SE TREBAO ORGANIZOVATI, SABRATI KOJU PARICU ZA BENZIN, I U LOV KEROVA PA KADA IH NAKUPIMO HILJADARKU ONDA IH DOVESTI I RASPOREDITI PO PRIVATNIH KUĆAMA ONIH KOJI PRIMAJU PLATU DA BI JA KAO GRAĐANKA SLOBODNO HODALA GRADOM. TREBA IM KEROVI POUBACIVATI DJECI U KREVETE MOŽDA BI SE TADA MALO ,,OHAFIZALI,, I SKONTALI DA OSIM ŠTO SU SE POLITIČARI ZAŠTITILI NA SVE MOGUĆE NAČINE OD BLIND AUTA DO TJELOHRANITELJA OSTALI SIROTINJSKI NAROD JE PRIMORAN HODATI BEZ SVGA OVOGA ULICAMA.
očekujem dežurne džukoljupce i zaštitnike grizača da se uključe u raspravu.. hvala.
"Prema izjavi v.d.direktora, uposleni veterinari samovoljno odbijaju naloge, pod izgovorom da će izgubiti ostalu klijentelu. " Ovo se zove diskriminacija, isto kao što se vrši diskriminacija prema ljudima. Pa organizujte odjeljenje za liječenje pasa beskućnika , tako se neće miješati bogati i siromašni psi.
KOGA JE BRIGA! OVAJ BROJ I NISU DALI U JAVNOST KAKO BI REAGOVALI I SPAŠAVALI NEGO KAKO BI POŠTA DODATNO ZARADILA. NARODE MOJ NEMAŠ POJMA GDJE ŽIVIŠ.