Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će biti "vertikalni transport" na Trebeviću? Vele da u onom sanduku jedan irget ćuva lopate da ih raja ne pokrade, ćuj da ih ne pokrade, šta će raji lopate, kad su svi zbrisali sa sela u Sarajevo da ne kopaju.
Da nema SDA, mi bi svi pocrkali od gladi
hebo vam ja mater svima , svima koji pljujete dobro u ovoj bosni ....
SDA i Alija Izmetbegovic najvece ubice RBiH i Bosnjackog naroda Nabijem ih dobro na nesto
spavaš li mirno trebinjski aerodrome? znači, petnaestak godina pred zabranu prodaje novih benzinaca i dizelaša u većini svjetskih zemalja (francuzi govore o potpunoj zabrani od 2030.) shell bi tek da ulaže u istraživanje nafte od nule ovde :)) ovo je plasirano od ljubomornih hejtera koji žele da se zaboravi na novi aerodrom i brzu cestu u bihaću!
proleti mi komentar na pogrešnu vijest. ko ga yebbe :))
@MaxBunker_III ahahahaahah shvatili smo poentu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoteli na Bjelašnici ciganija žešća..bio jučer vidio..ispred hotela 5 kontejnera , smeće razbacano..sreća padne snijeg pa zatrpa..fukaro
nasa slika :( na zalost
@ogledalce hodam Sarajevom i pitam se zar smo mi stvarno tolika stoka,prljavo razvaljeno sve, gradilišta ostave iza sebe otpad , rade jedan posao od 7 dana 3 mjeseca, malo je bolje u centru ali i tu bi se moglo mnogo uraditi......a na Ilidžu kada odem ????? katastrofa.....a parkiranje auta, to je posebno gadno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slike Simici, slike, a sto manje suplje preziborne i teksta.
Neka, drago mi je! Bosna zasluzuje bolje, a ovo su lijepi koraci naprijed!
Jami ba jami ,da je sve spremno