Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o da hoteli i skijalista sa Bjelasnice vec ne zagadjuju dovoljno vodu na izvoristima za Sarajevo, jos je smao ovo falilo. Vjestacko posnjezavanje je ekoloski katastrofalno
Jos jedno u nizu obecanja od kojeg na kraju nece biti nista, krenuvsi od sarajevske zicare. Ne znam kako ih vise stid lagati do ove mjere.
Joooj svake godine ista priča. Od poslije rata svake godine kad se sezona završi neko baci ovako kost i mi skijaši živimo u zabludi do nove sezone. Kad dođe nova sezona vidimo da sve isto stoji i čak u gorem stanju nego godinu ranije! Pa vi mislite da smo mi svi budale ali baš baš budale?
Ovo je za svaku pohvalu.
Zivi bili pa vidjeli, godilo bi malo promjene, dosadi i ona Jahorina..
to SDA olos prica od 99e , samo ato nije kao i 100 000 Bakirovih radnih mjesta
Kakve varalice!!! Pa znate li uopste kad su im pare dali za ovo? Ovo je trebalo biti zavrseno prosle godine, ali podizvodjaci koji su nametnuti odnstrane SDA nisu znali kako se to radi!!! Strasno!!!
džaba sestosjed dok se ovi iz ZOIa ne sagnu i pokupe kamenje sa staze
--- vještačko osnježavanje Tempirano u idelanom momentu, nakon završetka skijaške sezone. ALzernativa je bila radovi na stazi na vrhunscu skijaške sezone ali se odustalo. Dakle rješenje za buduće arapske šetaće po OLIMPIJSKOJ STAZI !! je nađeno. Njima skije ne trebaju a šume oko OLIMPIJSKE staze su prepune pansiona u izghradnje bez ekološke ili građevinske dozvole. Samo se zovnu Rogatičani Zukić i Konaković radi preporuke !!!