Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se odnosi na članak: Svaka čast, samo nek se radi i gradi! Al vala mogli bi i malo smanjit cijene karata da može i pošten narod otić na planinu. Ovo ispod se odnosi na ovog iznad: Ako ćeš nešto komentarisat il reci nešto pametno il nemoj ni komentarisat, da džaba ne otvaram komentare, otvorim zbog tebe i vidim komentar \"prvi\", zaslužio si da ti psujem al mi to vjera zabranjuje.
BIO SAM NA BJELAŠNICI I UGODNO SAM IZNENAĐEN KAKO JE PLANSKI UREĐEN PROSTOR BABINOG DOLA ( PRILAZNI PUTEVI, PJEŠAČKE STAZE I PARKINZI), ŠTO JE ZA SVAKU POHVALU. POZIVAM SVE DA SE U TO LIČNO UVJERE.
jedni pocelo se graditi a opet se vanzemaljsko bice zvano forumas naslo serendati.
Pa. pa meni niko nije dao 4 miliona...
zato sto je umjesto Ajnadzica(SDA), dosao gospodin iz SDP-a!!!! jasna racunica......
Skijas li ti uopste... Jedini novitet za skijase je taj da se mozda vise nece skijati po kamenju i to je to... Toliko od ulaganje u bjelasnicu...
Bila sam na Bjelasnici prosle sedmice i iznenadila se koliko toga se popravilo i uredilo od prethodnih sezona...zna li ko u cemu je rijec, zbog cega su bas sada odlucili da sredjuju nasu olimpisjku ljepoticu? u svakom slucaju, pohvale...
Pa na trosjed se sjedne, a ti se hvato za cijev...
Pa Ski centar je fabrika koja nudi razonodu... Samo ovi to nikako da skontaju pa tu razonodu skupo naplacuju uz tanko ulaganje i ponudu, tako su i tu fabriku doveli do ruba propasti...
njesra, bolje da su kakvu fabriku pustili u pogon, mamaru im...
Sve ono što trebate na netu...imamo! :) - Kategorisani paneli preuzimanja svih medijskih fajlova (MP3,DIVX,PDF...) - Online gledanje titlovanih filmova! - Kolekcija lektira i stručnih radova sa bazom koja se na vaš zahtjev dopunjava! - Facebook 100% integracija (Komentiraj, prijavi se, prati prijatelje, njihove objave, i još mnogo toga, uz bhnet.info) Stranica: www.bhnet.info Facebook Page: http://www.facebook.com/page s/BHNetinfo/297464966941 190
Budale niko više u evropi ne ulaže u zimski turizam NEMA SNIJEGA GLOBALNO ZATOPLJENJE
Ma lijepa Jahorina. Ova ulaganja su smijesna ako je to sve sto su do sada uradili dok u manjem entitetu sve je prelijepo ustimano. Kad vec dajem pare da znam za sto dajem.
Ma ja, sad kad je snijega sve manje i manj bjezimo u visinu. Kad ga uopste ne bude ne znam sta cete onda. Mozda cete morati kupiti i topove. Koja ste vi banda! Sad bi kao trebao biti radostan sto sam prije kupovao pune karte a koristio samo trosjed a i kad je radio, drzi se svim silama za cijev da ne bi u sumi zavrsio.
Ski lift je napravljen za moje junice glasace da se vozaju i pljackarose is SBiH, hahaha IMT
Ovo je kad dodje normala covjek na celo zoi, iskreno cak ni ne znam ime i prezime covjeka, al po onom sto sam vidio svaka mu cast. Dok je bio Ajnadzic on je svaljivao na sve druge, od Opcine Trnovo preko Kantona, pa do Federacije, samo oni nisu bili krivi. I evo cim on ode, sve se pokrenu. Sve se moze, kad normala ljudi negdje dodju.
Godola je samo jedna velika laz koja traje od 2007...