Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narednih 5 godina nece biti vise ovakog dobitka, inace ovo je samo patka da raja pomisli da se stvarno moze dobiti a ustvari sve je namjesteno i neko je od samih organizatora ove pare uzeo jer kontrolisu koji ce sve brojevi izaci.
svi smo mi iz jajca
smijul ovi zaposlenici lutrije reci kolika im je plata il oni crnče ko i mi rudarski
sve nastimano lopovska posla
Ako je istina cestitam...
To je 10 % od uplate. Gdje ode ostali novac?
u budžet
bice da je dobio neki clan sda stranke
Poreznoj vec ide voda na Usta
Veća prevara od SDA.
Ulica Aske Borića na haparatima 😂
Zar nije svakom očigledno da su lutrije i kladionice obični porez na budale?
Koliki je jackpot u Sisku?
Pola jackpota mom Bakiru
samo hazim i timka, sve ostalo je prevara !
Vjerovatno je jackpot nestao u fatime kod jajca😂
Da mi je tog covjeka upoznat ko je kod vas dobio jackpot ili bingo.Da smo Kina nekad bih sreo tog nafakasa, kako da ne sretnem nikad nijednog u Bosni? Vise se isplati u premieru lucky six igrat nego ovo sranje