Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da je ovo samo glavni grad jedne seljačke države-zabiti. Ne do dragi Allah da je ovo Berlin il Zagreb.
ništa čudno od propadajućeg grasa
Nije to do GRASA , do Bima ili današnje garniture oni rade samo ono na što prisiljeni od strane ove nesposobne vlasti ( KS ). Pa pogledaj Vladu KS , od glumaca, spšortista, voditeljica pa sve do lažnih patriota, ratnih zločinacxa i muzičarki..
@Hamoponovouredu ima i to vlade ks, naravno da sjede sve nesposobni al brate i do grasa je. kralo se od šarafa do rezervnih guma
Fahro mein Führer de to popravi
dio ceste sa šinama je za tramvaj i taxi, ne za auta...
bolje pišite vijest kada se nešto nije dogodilo tramvaju, bila bi baš udarna vijest, neobična, egzotična. Ovako je to samo svakodnevnica neka, koju svi očekujemo kada uđemo u tramvaj!
Nedaće za gras? GRAS je nedaća i zlo sam po sebi!!!
imaš kuću imaš stan imaš vikendicu imaš kola imaš tramvaj e pa vrati tramvaj