Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si ti glup, onda bi bilo lijepo da nas zaobidjes svojim kretenlukom.
Admir dragi, ako ti svoj zivot provodis na pijaci i tamo se oblacis, ne mora znaciti da to rade drugi. Da si makar malo pribran i pametan, uocio bi na rukavima amblem Lige Sampiona i amblem UEFA-inog programa \"Respect\". Originalni dres Barce kosta 0d 60 do 80 eura, a fakta da je Abidal bio u onoj sampionskoj ekipi Barse, pa cak i kao kapiten podigao pehar, dovoljno govori da bi ovaj dres na kraju licitacije treba dostici neku cijenu od 1000 KM. A ti pravac pijaca, bas je stigao kamion iz Turske.
Podrzavam povratak ovih satro religioznih fasista u pecine. Evolucija je spor proces i ne treba zuriti!
ovo je prejeftino.
Djed ti bio ili Hrvat muslimanske vjeroispovijesti u NDH ili Jugosloven. Bosnjaci su nastali 1993!!!!! O balavosti, sve govori i tvoje misljenje da ti je djed bio \"bosnjak\", pa samim tim se pokazuje i tvoja dob. Jeb..ali te i srb.i i bosnj..aci u usta. Vratite se u pecine iz kojih ste izasli!
Naravno da je bio Bošnjak, da nije možda Smrdin ili Smrdosloven bio? Balava budalo, pitaj ti mamu ko je sinoć kitovo
hehehbioo sve ovaj MEKIć posta totali uh.ljup i ulizi.ca, svakoj supi zaprška. Jee.ba.ti ga, od sporta se ne živi. Daj svako u politiku danas da uleti... MEkić i njemu slicni su krivi za ovakvu situaciju. MAni se corava posla idi hrvaj se tamo sa masnim i nabildanim likovima, a ne u skupštinu. NEMOJ BITIT TAJ LIK!
mozes cenera dobiti
nudim 2 marke
nije pokusaj satrovackog vec znas da capcha ne da pisati je+be a ovako je jasno ko dan sta je napisano mada su ispreturana slova
*******BITNO JE BITI BOSNJAK**********\" Bitno je biti kreten! Pitaj djeda da li je bio bosnjak?
pa vidite li sad razliku izmedju price o ronaldu, zlatnoj kopacki i palestini i abidala, njegovog dresa i bih...jeste li skontali ista vi koji jos vjerujete da je ronaldo prodao kopacku?
hahahahahahahahhahahah obrukali se
@@@ako - \'\'mamjobeu\'\' - ovo neki pokušaj šatrovačkog?
A na pijaci 25 KM, ko bi pri zdravoj pameti dao vise od 30 KM za obicnu majcu
\"mamjobeu mali\" Na moju srecu nisam ti ja tata. Idi njega oci u oci pitati zasto si tako glup.