Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deminiranje kosta 150k eura a nama trebalo 30 godina da to uradimo i da možemo koristiti aerodrom. Ovdje evolucija ide u rikverc al turbo
Sretno
Odlican nacin lopovluka ,neko ce dobre pare staviti sebi na racun -🤮🤮🤮
To će biti odlična turistička destinacija...Vrijedi pogledati
Za koga se otvara taj aerodrom kad u cijelom USK ne može da se sakupi 100 putnika mjesečno. Kakav investitor bi išao u minus da takav projekt osposobi
Sta su genicidasi zasadili . Biti nauruzan DO zuba je oostanak a narocito izmedju dva zlocinacka okupatora. Ja imam.Dali imas ti ?
Sreća u nesreći da su minirali.Zbog toga je Jenki banda odustala od Vazdušne baze koju su planirali 2002.Što dalje to bolje đavo nek ih nosi.
Mi smi dakle još ispod nule
To je gradio Tito i svi mi a da bismo zivjeli zajedno i zaštitili se od trećerazrednog ološa koji nam dolazi danas i kroji sudbinu "Željava je nekada bio najveći aerodrom na prstoru bivše Jugoslavije, a uništen je 1992. godine."
Stvarno
Sretno ali ni u kom slučaju ljudska noga ne bih trebala tu da kroči. Zašto do sada niste nabavili, mašineriju koja nema opasnosti po ljudski život. Imamo najviše mina na Balkanu.
Nema retardiranije armije od JNA i teško da će ikada biti. To treba proučavati.
Prije će otvorit ovaj minirani aerodrom od onog u Trebinju 🤣
Znali se koji minirao!Mogao bi ucestvovati u deminiranju da ima imalo savjesti...
Pa nije lud...nije njegov aerodrom