"Sve za zaštitu naših građana"
0
MVPBiH uputilo protestnu notu Srbiji
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo slabi i jadni, izbaci to iz svoje glave!!!!!
Valjda će i ovaj na sud zbog zloupotrebe položaja. Nadam se uskoro.
Mislio si verovatno: \"Svi smo mi Divljaci\" @Naser Oric: Pozdrav od Dragana Kojic Kebe, znas onaj iz prijateljske Loznice!!! ;-))))
SVI SMO MI JOVAN divljak rece bosanac PREVOD : SVI smo mi poturceni srbi
SAH MAT ovako se najlakse moze opisati situacija jer nije bitan jovo divljak mnogo veca je igra bitna opet su balje upale u zamku kako je bilo i predvidjeno prvo koriste zajednicke institucije bez kordinacije sa srbima i hrvatima ko je alkalaja ovlastio da salje protesne note drugo radikalizuje se situacija cime se stvara minimalna sansa da bosna pokaze se funkcionalnom dakle muslimani su jos jednom zabili sebi AUTO GOL BRAVO BRAVO BRAVO
Jadno, MVP je najnekompetetnija institucija u BiH. Zasto konacno BiH ne podigne tajne optuznice protiv svih Srba koji su bili u vojsci i na vlasti od \"92 do\"95 i hapse ih sve redom. Evo prilike, nekakav susret opstina u Skenderiji uskoro. Hapsi fasiste i onda ih razmijeni, kao u ratu.
SVI SMO MI JOVAN DIVJAK !!!!!!
cuvajte se genocidlije
jel to sa citavih 24%--more mrš !
smrdo,vrazi domovnicu sa putovnicom,mamare ti se n.a.j.e.b.e.m b.a.l.i.j.s.k.e---pohapsit svih 15ratnih zločinaca guznog crijeva !
... paranoidni bosnjakoidi - polako, ali sigurno dolazi kraj.
Salje protesnu notu bez saglasnosti 49% Bih. Meni se čini da ovo nema veze sa ratnim zločinima nego da su namjerno tempirali vrijweme hapšenja da razbiju centralne institucije Bih.
\"MVPBiH uputilo protestnu notu Srbiji\" Ja bih im odgovorio \"Hvala, drugi put opet!!!!!!! ;-)))
Zar nije receno \"nema vise crvenih potjernica\"? Ko laze sad?
RS 04.03.2011. u 15:36 Hebali ste ježa lojavci sad kad Srbin bude ministar inostranih poslova! Odmah prekid diplomatskih odnosa sa Turskom. I to ce biti samo pocetak.. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kakvih budala sve vi imate, pa se nije ni cuditi, sto vam je drzava takva kakva jest. Za prekid diplomatskih odnosa sa jednom drzavom je portrebno nesto vise osim srbstva. Sami bi se diskreditirali, i obrukali. Tko zeli ostati primitivac nek izvoli. Takvi vam i trebaju, da se bar mozete malo nasmijati svakojakim glupostima.
Al ce cika JOVA da vam se nayebe mame sada kad pocne da vas odkucaje zbog masovnih zlocina nad Srbima. Cika JOVA je ubaceni spiun od strane Beograda i njegovo hapsenje sluzi tome da se obasja slucajevi zbog stradanja Srba na prostorima EX BEEE HAA.