Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ljudima cestitati na odlicno obavljenoj diplomatiji sa EU.Sto jest jest.
Milorad Lagumdžija i Zlatko Dodik, to su brata dva biće opet stoko glupa Srboslavija
ZLOji i njegovim socijal-darwinistima Smrdija i nije agresor, što nam zorno ilustriraju otkad su na vlasti. Ko kaže da je Bratstvo und Jedinstvo umrlo? Možda budale koje ne kontaju da se to uvijek odnosilo na BundJ između dražinih i titinih f.ašista.
Zelimo sto brzii raspad EU-e i genocid nad svim drzavama koje su podrzavale genocid Bosnjaka u BiH- i. Sad ce cijela Evropa bit SRPSKA BRE .:)))) Jos ne zna EU-a koju je sebi zmiju uvela za unistenje.
Lagumdzija kao ministar vanjsih poslova je premijernu radnu posjetu obavi u Republici Srpskoj. Država za čovjeka
Ma je li to opet Zlaja pushi Srbima? Uzas kako se srozava taj lik.
Ministarstvo Vanjskih Poslova ili ti ga Lagumdzija. 3 gafa u 5 dana. Neka si Lagumdzija odmah poceo pokazivati tko si i sto si.Cestitas zemlji koja negira sve zlocine i genocide,odgovornost za ratove ukljucujuci i koncentracione logore na svom teritoriju.
od sada nema vise mjesanja u vezi Bosne jer to im vise nije dopusteno pa sada vi u RSu nemozete vise sanjati da se pridruzite Srbiji jer to nije moguce jer bi time oni izgubili status a jos bi bili pod Sankcijama sta oni nece pa vi i dalje sanjajte o velikoj Srbiji :P
Cestitke!!