Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze ovaj pricati sta hoce jer Alkalaja moze racunati i u ostale (Jevrej) i Hrvate (ima hrvatsku putovnicu za koju je uslov da se izjasnis da si Hrvat) a i u Bosnjake (jer je imenovan na bosnjacko mjesto od strane bosnjacke stranke). Samo jos da mu je kako dobiti potvrdu da je i Srbin pa bi sebe proglasio idealnim politicarem u BiH. A u stvari je najveci diletant kojeg je iznjedrila politicka scena u BiH. Sven, pomozi BiH! Idi u Ameriku (i ne vracaj se))!
Kako banda zavadja narod. Sad bi se mi trebali svadjati zbog njihovih fotelja. Ja mislim da Alki ne zasluzuje fotelju, ali ne zato sto je \"ostali\" pa zato ostalim pripalo 15% fotelja, nego zato sto je Haretov potrcko i jedini kvalitet zbog kojeg je dobio kljucno mjesto je apsolutna poslusnost i ucesce u rasturanju drzave. Hare zna da kakav da on uradi kriminal ili laz, Alki ga nece odati. To su njihovi kvaliteti, a mi treba da se svadjamo sada oko toga.
i ko sad moze rec da bit nacinalisticka svinja nije super stvar haaa!!!!