Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel PEPELJUGA konacno dobila vizu da ide na BAL? Bojim se da PEPELJUGA ne izgubi OPANAK kad prestane carolija da djeluje u 12h
Nema nista jebbenije nego kad srbin fasuje sindrom pepeljuge....
@BiHeer Sine sutra dodji po alimentaciju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stavite sliku ambasadora to je lik s najjacom frizurom na dunjaluku. jedan je haris hrle! jedini covjek koji ce zasjeniti trumpovu frizuru.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/U-Republici-Srpskoj-zivi-1170342-stanovnika/405674 Mile objavio svoj popis stanovnistva.
kaze trump ako dodo ne dodje, necu ni slavit haha
Znaci ambasador je Dudka da izvines izdigo.Kako ce ambasador biti iznad Laktaskog opancara?
MVP BiH nema ni informaciju da će ceremoniji inauguracije novog Predsjednika SAD prisustvovati gospoda Sejdić i Finci, nečuveno.
gdje pozivnica da se prikaze? i pecat...
@ReufReuf kod dode u đepu
A Do Dick?
@tresiglavic1 svrsavamo po vama redovno
Prc dodick
@BiHeer karnem ti seku muslimanskom 25cm karinom
@BiHeer haj provjeri i povedi tamnoputu seku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile ce Him pjevati Ima puno golfova cvajtara Pedeset brenti dvjesta cirkularai moja zena koju djeljam bRez meraka Ali je jedna Staka za petaka😄
A gdje je Dodik :D
Trt Milojko😄
hahaha, a mile marlboro ce "mozda" sa obicnom vizom u ameriku na inauguraciju americkog predsjednika..pronadji nesto sluzbeno u ovome hahah..djikanijada posrbica
dodik ide privatno na neslužbenu zabavu kakvih će biti na stotine organizovanih i tu otprilike može bilo ko otići, samo što dodik ide na račun sirotinje iz rs-a i potura priču u javnosti da ide na službenu inauguraciju.
a Dodik?