Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je to star vozni park pa se mijenjaju auta?
Ni Škodu Feliciu niste zaslužili gamad politička teroristička!
@Juraj.Janošik Ni to nisu zaslužili!!!
@Dobri_B SVAKA VAM ČAST, SVE LEZIHLJEBOVIĆI, MOŽE IM SE, DOK VELIKI DIO LJUDI GLADUJE U OVOJ DRŽAVI U KOJOJ NAM NAZOVI STRANKA SDA I INE VODE POLITIKU ONI UŽIVAJU, RASIPAJU SE, KADA BI NAROD SAMO ZNAO KOLIKO DRŽAVNI SLUŽBENICI SKRHAJU DRŽAVNIH AUTOMOBILA, MOŽE IM SE JER JE NAROD RETARDIRAN I ŠTO NEBI TAKVE IDIOTE I KORISTILI DO MAKSIMUMA.
hvala ti alija turcine napusise kurcine
kod nas u swedskoj minitri dolaze biciklom na posao, tramwajem i tzv schnellbahn, brzi woz koji imamo iz svih manjih mjesta blizu gooteborga do grada, a u jednoj siromasnoj bosni se razmecu najnowijim audijima i bmweija
znas li ti koliko kosta tramvaj ili brzi voz??? nasi su izgleda puno skromniji :)))
trebalo bi njih napenaliti na bicikla da lakse dolaze do kladionica, ofiraju se kada idu u kladionicu sa autima.
"...a neka od DKP imaju stara vozila čije servisiranje zahtijeva znatna novčana sredstva". Haha joj glupe i za narodski mozak plasirane recenice.... Pa ne bi za 5-10 godina sigurno potrosili 250.000 na njihovo odrzavanje. Jos ce tad i ova biti " stara" pa ce se morati opet izvaliti cetvrt miliona...a sto i ne bi kad narod suti i ne buni se :)
porezni obveznici na aparatima
Skoda 250.000 i nije luksuzna ??!!! Po cijeni je itekako luksuzna!!! Ni audi nije toliko !!! Ma ne zanima me, osim kome je imenom i prezimenom palo napamet da kupi tako skup auto ovo je Bosna nije Lihtenstajn!!!!
5 skoda a ne jedna je 250.000
Pročitajte pa komentirajte.
...tako je rođaci. jerbo, npr. blagajnica u binga vozi tuarega. a ovi diplomirani kravataši ne trzaju niže od amg-a. skromni ste, za pofalit. a i zaradili ste, bezbeli.
Eno hoce da predje u Konzum, veca im plata za petobanku. Trza i ona na Q7 :)
Sto ne uzmu Audi S8, zasluzili su.
Neka vlada krene strajkati kao u nadrealistima
Auto od 50.000 KM nije luksuzno? OK, neka vam bude, mi smo ionako ovce.
pa 40,000 kosta usrani Golf! kojeg voza pola drzave
@hrasno38 Voza polovnog golfa od 15k.