Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta se cudite? Pa SDA godinama sistematski unistava kulturu i obrazovanje na svim nivoima, izuzev onda kad je u pitanju neko njihov, tad malo vise "poguraju". (Ni SBB nije bio puno bolji). Danas imamo ministra kulture koji ne ide u muzeje, pozorista, koncerte, ali ponosno istice kako je trenirao u blizini tih objekata.
@CapCarap Jarane treba se fizički i psihički pripremizi za ulazak u iste haha
Bolje i to nego kad prosla vlada dijeli stranackim likovoma enormne pare za pokretanje portala.Sto je finansiran muzej ratnog djetinjstva,zato sto su bliski sa nasom strankom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nista neocekivano, ministri koje postavlja SDA ce redovito podrzati koride i turbo folk nazovi pjevace, narocito u vrijeme predizborne kampanje, a kulturu kao temelj drustvene zajednice oni uopce ne poznaju nit' imaju sluha za istu.
@vrlosamtirealan gospodin Šarić je SDA ministar. Ni on nema sluha?
Papčina! Zalutao je u kulturu!
Bilo bi vise da vam je dekan SDA!
Koja bijeda. Pa ljudi od ovog ne mogu truleks kupiti. SDA će nam y e b a t majke
Muzej ratnog djetinjstva je u prošlog godini budžetu dao 200.000 KM a dobio od države 0KM. Milioni će da se troše na plakate za izbore
Toliko Lord i drugi ministri zakite trubace za jedno vece
Bolje da su uzeli tih 2000KM bolje je i to nego nista
podrška akademiji!
Baš su se isprsili. Malo je to para i za kulturno-umjetničko društvo.
SDA i kultura? Hahahaha
Sta ocekivati od ministra sportaša. A ovi akademici bi mogli malo vise da batale kafanu i kafansku svirku a da se skoncentrisu na djelatnost kojom se bave. Nema studenta koji je jednu nagradu internacionalnu dobio.
Da nije žalosno, bilo bi smješno
sda, sda, sda glasajte za njih, da njima bude fino
Opet u glavnoj ulozi ministar koji je samo trenirao ali nikad u Muzej nije ušao cccc