Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetalji su naravno bili na drugoj strani sa rajom Svabama i ustasama, oni se uvjek isticu kad treba ubijati bespomocne i po mogucnosti nepokretne to je njihova ekspertiza. Ustase su isti takvi heroji.
...današnji "antifašisti". majke im ga spalim, što bi reko herr šika.
balija pada na komunisticke lazi na balijiskom portalu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A na drugoj strani Neretve bili su cetnici Draze Mihajlovica ...., koje su Titovi partizani po prelasku, naravno, porazili. Jel' to isti ovaj Draza sto je sad rehabilitovani srpski heroj?
jeste, draza heroj. a ne samo Srbima vec i ostalom antifasistickom svijetu. odlikovan od francuza do amerikanaca
@BilbordBosnjo ... A drug Tito bio ratni zlocinac jer je spasio, izmedju ostalog, 4000 ranjenika? BilbordBosnjo?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
.ebo te muzej, sto nije napravio autoput Sarajevo-Ploce
http://imgur.com/4kuxHJp http://imgur.com/uvVAWCS
Izvadiše li kad Boška i ostalu raju??:)))
Mnogima bi odgovaralo da je u muzeju bio logor, da smo u ratu svi činili iste zločine ali to jednostavno nije tako. Ono što je bilo u muzeju nije ni blizu pravih logora poput Heliodroma ili Dretelja.
...sve blaženik do blaženika. odoh bljucnut.
poturice
Čuveni logor ABiH.
aha logor srba i hrvata i jevreja i kineza i mongolaca..
tada nije bilo bilbord bosnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je*o vam više muzej majku, samo dižete tenzije stoko senzacionalistička. Niste sposobni napisati kvalitetan i bitan članak
ja sam uvijek najvolijo uškoli 4 neprijateljsku ofanzivu i oni film Bitka na Neretvi jer su partizani tamo pobili one četnike, koljače i krvnike, što hi je predvodijo bradonja Orson Vels.
poturice treba jebati dje god stignes. naravno poturice ne pisu da je to bio konc logor koji su drzali
nesto mi govori da imas neredovan seksualni zivot. pokusaj sublimirati necim sto je manje retardirano od nacionalizma.
@Bilbord ...ne mereš hin ybt. kad hoćeš i gdje hoćeš više, jer hin sada čuva američka ambasada i nato
mhirza theletovic na haparatima
a sada ustasko cvijece na 23%
Pa zar Muzej nije bio logora za Hrvate kojega je držala ARmija BiH. Ne kontam!!!
balije nisu imali logore
Ta zgrada je bila privremeni smjestaj prvo za izbjeglice bosnjake iz foce,kasnije je bio privremeni smjestaj vojne policije,kasnije privremeni smjestaj hrvata poslije oslobadanja doljana dok nisu otisli u razmjenu i oni su imali isti status kao i bosnjaci iz foce,imali i hranu i sve sto treba..cak je i bila porodica,sestra i djeca poznatog bojovnika i nista im nije falilo dok pretpostavljam da je bilo obrnuta situacija mislim da ne bi bili medu zivima..kontas sad
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
a danas svaki balija veliciva hitlera, pogotovo na ovom portalu :D
Gdje?
citas li?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zalostan dan za RS. Dodikoglu na aparatima nakon govora premijera turske vlade Ahmeta Davutoglua na otvaranju dzamije Ferhadije. Trazi se aparat viska.
najvece zrtve protiv fasizma su Srbi dali. Da li bili u partizanima ili cetnicima, boreci se protiv nacista, ustasa i handzar divizije... ziv je draza umro nije. A ovom balijiskim portalom samo se smejem :)
a da ne zaboravimo veliki broj muslimanskih Srba u cetnicima. Slava im