Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ga je Yul Brynner majstorski srusio....
Prodati sve, ne samo dio. Kome su ove bajke bitne?
@SakeMudonja Ovi događaji su se desili za razliku od onoga u šta ti vjeruješ! E to u šta ti vjeruješ, to su bajke! Hebo li te lopov Boookir i svi SDA vjernici na baterije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Elektroprivreda daje pare, maloprije vijest BH Telecom daje pare. Idu izbori, dijele se nase pare za predizbornu. Nista novo.
ovaj most je napravljen za potrebe filma, nije " pravi " most", a sem toga snimke rušenja su bile neupotrebljive zbog dima, pa su scene iz filma pravljene u filmskom studiju, tako da žali bože para.
SDA, HDZ, SNSD i ostali lopovi su protjerali više Bosanaca i Hercegovaca od i jednog agresora u istoriji BiH, mhamicu im lopovsku i nevjerničku! Sve su opljačkali i uništili! Korumpirani kriminalci!
Ovo su rezultati nacionalnih stranaka nakon 30 godina vlasti: nezaposlenost, siromaštvo, narodne kuhinje, odliv mladih i obrazovanih ljudi, pljačka državne imovine, pad nataliteta, nizak životni standard, opšta nekultura, nefunkcionisanje pravne države, kriminal, mito, korupcija, nepotizam, vjera zbog materijalne koristi i društvenog statusa, djeca zatrovana mržnjom i nacionalizmom, itd...
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Skontajte već jednom zatucane ovce ko koga tu hebe!
KAD BI MOGLI, PRODALABI GAMAD I TITA. SRAM VAS BILO. ZA LIJEKA VAM TE PARE POSLUZILE.
Haha poceli i spomenike prodavat, banda
Jbte sve prodaju pa sada spami i na sekundarne sirovine, cirkus država
"Spasili ranjenike" a onda ih prvom prilikom na Sutjesci (nakon što su zavalili Dalmatince) bacili u jarak i utekli da Brozu zauzmu Brione.
elektroprivreda piša po koncernu. Rudnik Bila zbog duga od 2mil pred zatvarnkem, a oni daju 1,2 mil za spomenik, na hajr i na dobro
Fasisti ljigavi
Ništa vam nije sveto....izrodi... :-(
Šta je sa Vama ljudima? Kakvi su ovo komentari? Ovo su levatski komentari koji ne dotiću nikoga, morate mnogo jači komentar ostaviti da promijenite situaciju. Samo, ne daj Bože na ulicu izaći na proteste, to je najveća greška...Ono što je najbitnije je imati najlajkaniji komentar koji pljuje državu i državni sistem, izlaz na ulicu nije opcija, mi smo to prevazišli! InteligentBosnia.
Ovaj most je proglasen za nacionalni spomenik, tacije ostaci mosta i ne smije se dirati po zakonu
Državu na otpad!
Most je srušio Jul Briner