Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
D*pe u BiH a skole i jezik susjedne drzave! LOGICNO NEMA STA!!!
''U Ministarstvu navode da ODLUKA roditelja da njihova djeca ne pohađaju nastavu najveću štetu nanosi djeci.'' POREĐENJE: OVA izjava je isto kad POSLODAVAC kaže radnicima DA DOLAZE na POSAO a DA PLATU NEĆE DOBIJATI... ...i da su NERADNICI. A kad
Šta ih ma pozivati, kad je osnovno (ako već ne i srednje) obrazovanje "prema Okvirnom zakonu o osnovnom i srednjem obrazovanju u BiH obavezno za svu djecu." Dakle, rodšitelje koji iz bilo kojih razloga ne daju hej ne daju djeci da idu u školu, pđrije svega treba kazniti! molim ja tebe, ne smeta mu što' živi u REPUBL0I0CI SRPSKOJ, a smeta mu da mu dijete ide u kakvu takvu školu grrrr bijesna sam - hoće očito da im i djeca budu mutava ko i oni!
Nek ih upisu na fakultet odma...
Ispade on najpametniji... Protestujte vi koliko hocete al saljite djecu kuci
Ovdje jadna djeca najvise trpe .. umjesto da se razvijaju sa svojim vrsnjacima, isfrustrirani roditelji ih mrcvare i vucaraju po kojekakvim satorima .. sramota !!