Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hm, sjediti na kamenu i fotelji nije ljudino isto.Nekom se ukaze rlika i ne iskoristi to a mnogi bi mnogo toga dali samo da dodju do "fotelje" u nekoj zemlji. Hebo ti sve ovo kad je sve naopako pa se i narod promjenio i postao bez merhameta/ljudskosti i samo daj meni a tebe ko hebe.
Bosnjaci ne vjerujte srbima i onim tipa Pedje Kojovica,koji izgledaju fini i kulturni..srbi nece da kupuju zelenu odjecu,upaljace bastenske stolice oni su iskonsko zlo prema Bosnjacima..
Tesko se vratiti tamo gdje genocid napravljen.
Pitaj susjede srbe za svoje najblize.Sto se tice predratnih tih susjeda osobno mislim da je vise njih same donekle stid reci odakle su i sta su jer su se ko biva pogospodili pi TZ i SA ili negdje po svijetu uzivaju socijalu smjesteni po nekim getovskim naseljima
PRIJE RATA DOBRO SE ŽIVJELO! NAROD STOKA NAJVEĆA, NEVIĐENA SAMI SEBI KRIVI. DOK STE SE MEĐUSOBNO UBIJALI, DRUGI SU VAS KRALI ! I SAD TI ISTI KOJI SU VAS KRALI, KRADU VAS I DAN DANAS JER GLASATE ZA NJIH ! NISU VAM VASE NAJMILIJE UBILI HRVATI, SRBI, BOŠNJACI NEGO V L A D A !
OVCE STE I NE ZASLUŽUJETE BOLJE NEK VAS NATEŽU, NA TO STE I NAVIKLI