Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može svako pričati šta hoće, ali je gospodin Cerić za ove iz SDA po inteligenciji i obrazovanju Tito !
Evo da uslovno kažem da sam neuralan, ali i dalje imam pitanje. Dvadeset godina je bio sa Alijom i ostalima u vlasti. Što njima nije tada ovo rekao što sada govori. On je sebi obezbijedio da jede zlatnim kašikama, a narod mu gladan. Tačno je da su se u njegovom vaktu pravile džamije, ali ovčice u džamijama su gladne. Još malo pa mu u džamije neće imati ko dolaziti jer će ovčice pomrijeti od gladi. Moj Ceriću, daleko ti kuća od moje.
ovaj se razrijesio ahmedije -sad bivsi efendija svario kako funkcionise sam vrhu nemorala
Kriminal i politika e u tome ti je nevolja
Glavonjo, ako si vec osnivao SDA sto nisi ostao u SDA a ne da se prodas za pare i razjedinjujes Bosnjake
KOME BA DA SE MI PRILAGODJAVAMO? VRIJEME JE DA SE ONI MALO NAMA PRILAGODJAVAJU.
Ceriću, nije samo politika bošnjačkih političara jalova i porazna, nego i ostalih. A čim potenciraš naciju kao glavni problem u ovoj državi, odmah se ne slažem s tobom.
Kako jedan hodza koji pojma nema o ekonomiji i hajd recimo da nema ni u politici, ma da se zna da je u njoj od 90e, moze biti lider jedne drzave? Sta su mu planovi? Uzdat se u alaha?
iskusan politcar!
kako te nije stid matora drtino, poveli ste rat i odveli narod gotovo u nestanak i sto niste puskom zauzeli, sada poganim nacionalistickim retorikama pokusavate da nadoknadite, sada je doslo vrijeme da se mladi ekonomisti nametnu, pored vas starih debila, da nas povedu u ekonomskli rat i da svim ljudima u ovoj zemlji donesu konacno prosperitet koji svi zasluzujemo a ne samo vi matori nacionalisti i sovinisti
Trojanski konj...U vrhu države nam još nikad nije sjedio čovjek,kojega nisu podržali neprijatelji ove države...ja o njemu ne mogu reći niti jednu finu riječ...tipična ulema,koja ide ruku pod ruku sa vlasti...Jedan od utemeljitelja SDA,a nije sa SDA...pa onda je loše utemeljio...
Ma,Allaha vam,jel doticni ozbiljno misli ovo sto"truni"?
cuvajte se ovakvih ljudi,lako mu sad ovda pricat,dok je bio reis,sto nije stopiro gradnju dzamija,imamo ih vise nego firmi u bosni,nisam protiv dzamija,nemojte me krivo shvatit,al zar nije bilo bolje da se otvori neka firma za bar 100 radnih mjesta nego nova dzamija,mozes i u kuci klanjat i citat kuran,i onako su nam dzamije pune samo za bajram,cast izuzecima...ovo ide meni na dusu ali kazem kako jest!!!malo malo nova dzamija,novi kulturni centar...u mjesec dana nam se otvori najmanje 5 dzamija,a gdje su firme,gdje je poso....????
Ovo je pravi kandidat - za sve nacionalno nadojene Pravi stručnjak koji obećava mnogo baš kao i svi ostali nacionalisti. .
f.u.j.
Ako Bog da Insallah Ceric ce pobijediti na ovim izborima i usutkat ce genocidase ! PODRSKA BOSANSKOM SINU !
Sta ovaj krmak (ratni profiter) hoce u politici???? Vjera treba biti odvojena od drzave. Ovaj penzioner nam ne treba!!!
Ti ne shvatas da ce dijaspora bosnjacka suhim zlatom platiti da Bosnjaci napokon dobiju normalnog politicara, a ne ona prodana govna koja se takmice ko ce vise prodati Bosnjake (Lagumdzija, Tihic/Izetbegovic, Fahroncic).
Pardon smece, nisam tebi zelio napisati odgovor.