Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počnite koristiti toalet papir,to će mnogo doprineti zaštiti okoline.
Čuj samo ovog uhljupa..mrš u Gluhu Bukovicu!
E ako nam se još pored kriminalacai religija umješa u okoliš i njegovu zaštitu onda smo Bogini, Svevišnjeg i Alahovi, ili naj... po ateitički. Ali sta se desava s vodom i prirodom izgleda da smo svi šeitani, vragovi i djavoli i neljudi. A i vi za SVJETSKI DAN ZASTITE OKOLIŠA ne nađoste nikog drugog do M.Cerića,, koji se serbez i u nauku zaštite okoliša upata. Pa Bujrum nek sad rjesi SLUCAJ VRELO BOSNE, i pomete ispred svojih vrata....
Braćo pošaljite mi kćeri svoje da mi karu drže! IZ Gluha Bukovica
ZAUZVRAT NUDIM POMASNIJU SUDJUKU, HVALA
IMAM DVA JAJETA, REKO AKO BI MI IH OFARBO BIO BIH ZAHVALAN. HVALA UNAPRIJED
Vidi ga kao dijete na tuti.
ilidzanac: Jelde da je trebao umjesto dzamija tebi dati zemlju da ti raspolazes time i da pravis stogod bolje. Da ti nije neko ukrao komad zemlje ili stogod oteo, pa na tvojoj babovini napravio? Da ti nije neko para uzeo? Ped*eru usmrdjeni, crkni od muke, gledat ces ih svaki dan makar ti se to i ne svidjalo, a ako ne mozes podnijeti idi u srbiju ili hrvatsku. Svakako si isto pasce kao vlasi.
Ma mars u pm, posadio si dzamiju u svakom parku supcino jedna.
nije u pravu, dzeko koristi papir u njemackoj...i ne brise ruke o zid wc
lazni pipo, pipnemo ti zenu i seku malo rukom po nezgodnom mjestu mi vehabije i ostali nazocni na siteu
VEHABIJE SE bore za zastitu okoline zato sto ne trose papir kada brisu guzicu.. to radi i dijamant dzeko.. mozete zamisliti koliko je drveca ostalo u Bosni neposjeceno zato sto se to radi rukom..
Previse mi curi ckapi i trebam nekog da mi stavi cep [email protected]
UVIJEK ME TAKO STRPLJIVO SASLUSATE ZATO VAS DANAS, NA SAM VASX, REDOM SVE LJUBIM U DUPE VAS AKADEMIK
TREBAL KOME JAJA TRETIRAT JA NE UPITAH MALOPRIJE, ZA OVE NAM LIJEPE BLAGDANE? U MENE ZENA I SESTRA BESPOSLENE PA ETO, AKO NEKO HOCE...