Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška! Izgleda da nisu navikli da pokazujemo čvrst stav i ponos, jedinstvo. Bošnjaci, pokažimo da imamo kičmu, inace će nam grane slomiti ovi zlonamjerni vjetrovi :)
prepao se mali hitler da ne cuju svabe zza njegova orgijanja po bosni
Šmit je sramota za demokratiju...pogazio volju Bošnjaka u Domu naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Schmidt se boji navući gnjev IZ na sebe, jer je svjestan da niko nema takav autoritet kod naroda kao Reis. Kada Reis kaže svi na proteste, svi će i biti tamo. Sjetite se Potočara i gužve oko Vučića: "Braćo ostanite dostojanstveni i popunite safove, vrijeme je za namaz." Sve se smirilo.
Jadan smo mi narod ako su nam ova dvojica lopina najveći autoriteti.
Ovo je onaj isti reis Ceric sto se jedne godine kandidovao za predsjednika Predsjedništva. Molim te lijepo, jos jedan imam i reis sto gura nos u politiku, umjesto da se bavi religijom i ibadetom. Dobro kaže onaj Fatmir Alispahic - SDA je korumpirala cijelu Islamsku Zajednicu, a od džamija napavila stranačke cilije
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prije mjesec isti clanak bio
eto ti prilike pa mu recu u lice sta mislis o njemu i njegovoj politici i neka ne ostane na rijecima njemu nego ga i sirom eu optuzi za islamofobiju i fas.zam, za diskriminaciju.. to se mora objasniti siroj eu zajednici a ne da ostane na lokalnom portalu ili u smitovoj kancelariji
Kriza i ovim Sestrićima Dajdžićima Amidžićima u IZ. SDA je 30 godina krala i ugnjetavala vlastiti narod na razne načine. Ako nastave izjednačavati pripadnost te organizacije sa Bošnjaštvom, ja ću se javno odreći te nacije, a vjerujem da će i drugi, mnogi. Bošnjaci (SDA pripadnici) će postati manjina, biće 4 naroda, Bošnjaci (SDA), Bošnjani (muslimani), Hrvati (katolici), Srbi (pravoslavci).
Ne treba ici na nikakav razgovor nego pokazati snagu. OHR treba zatvoriti a onog Svabskog krstasa nogom nabit nazad. Dabogda im Putin dosao do Njemacke. Zapadne zmije. A doci ce i trojka izdajica na red
Ne znam više ko pije ko plaća, ali ovaj lopinaš Cerić, rjetko odvratan lik, Kavazović gospodin
Visoki prestavnik ako nastavi ovako, postat ce niski
U pravu je ex-reis, prvi put se slazem sa njim
Znači isplati se biti jasan iglasan.. sad gamad trojke trolera knozi!!!!!
Ma mrs ba... i ti i taj tvoj huskac. Sve vas treba na robiju.
Podrzavamo te Cera samo nemoj pokleknut izdurat cemo mi akoBogda sa ovim izdajicama a Smit je niko i nista kad pometemo izdajice.
Vrati odlikovanja nemoj prijetit
Ovo je sramota za sve Bošnjake koji gledaju prema budućnosti. Nek se on odriče njemačkih priznanja ali svim neuhljebljenim Bošnjacima Njemačka je zadnja prilika.
Da je više ovakvih, obrazovanih, hrabrih i dostojanstvenih Bošnjaka. Njega ne možete učutkati niti natjerati da bude ponizna sluga.
Mozda ga je pozvao da donese ta odlikovanja i zavrsi s "odricanjem"?
Odakle onaj Escobar jučer.ono je veliko g... onaj žvalonja.jel to on rekao možda da će Rusi i kina priznat Šmita.Svi se petljaju da osvoje Bosnu Narode,dižite se.